Carinas mingelbingo

Carinas mingelbingo Card
Preview

This bingo card has 38 words: En fd OS-deltagare, Jobbar på sparbanken, Carinas syskonbarn, Har båt, Har varit i USA, Simmarföräldrar, Har lån på banken, Äger Volvo, Gick i samma klass som Carina, En symöteskompis till Carina, Har varit utomlands med Carina, Kan stå på händer, Gillar att dricka vin, Är lantbrukare, Har hund, Någon som inte är Skaraborgare, Har varit med i scouterna, Kan slicka sig på armbågen, Har tatuering, Har under 30 i handikapp i golf, Har högskoleutbildning, Har minst två bröder, Någon som fyller år samma månad som du, Är över 1.90 lång, Någon som sovit över i Carinas sommarstuga, En egenföretagare, En pensionär, Åkt Vasaloppet, Gillar att dansa, Är i Fåglum för första gången, Sjunger i kör, Vet vad valutan heter i Brasilien, Har dykarcertifikat, Innehar körkort för lastbil, Kan tre språk flytande, Har fyllt år senaste två veckorna, Kan jonglera and Har höjdskräck.

More like this:

Mingelbingo | 4:a första personerna med Bingo får gratis dryck vid kassan | Hitta rätt kollega Bingo | 50ÅR! | Mingelbingo

Play Online

Share this URL with your players:

For more control of your online game, create a clone of this card first.

Learn how to conduct a bingo game.

Call List

Probabilities

With players vying for a you'll have to call about __ items before someone wins. There's a __% chance that a lucky player would win after calling __ items.

Tip: If you want your game to last longer (on average), add more unique words/images to it.