FAMILIEBINGO

FAMILIEBINGO Card
Preview

This bingo card has 68 words: rijdt paard, heeft elektrische fiets, heeft schoenmaat 35, heeft schoenmaat 36, heeft schoenmaat 37, heeft schoenmaat 38, heeft schoenmaat 39, heeft schoenmaat 40, heeft schoenmaat 41, heeft schoenmaat 42, heeft schoenmaat 43, heeft schoenmaat 44, heeft schoenmaat 45, is linkshandig, heeft een piercing, heeft 2 of meer zussen, heeft 1 broer en 1 zus, heeft alleen broer(s), heeft alleen zus(sen), heeft 1 dochter, heeft 2 dochters, heeft een kat, heeft een hond, heeft ander huisdier dan hond of kat, is jarig in december, is jarig in november, is jarig in oktober, is jarig in september, is jarig in augustus, is jarig in juli, is jarig in juni, is jarig in mei, is jarig in april, is jarig in maart, is jarig in februari, is jarig in januari, is in Canada geweest, is in India geweest, is in China geweest, is in Italië geweest, is in Israël geweest, is in Amerika geweest, is in Spanje geweest, is in Noorwegen geweest, zingt in een koor, verzamelt postzegels, zit op gymnastiek/turnen, zit op voetbal, zit op volleybal, doet aan judo, speelt een muziekinstrument, heeft een racefiets, heeft een motor(rijbewijs), heeft een rode auto, heeft een blauwe auto, heeft een zilvergrijze auto, heeft een zwarte auto, heeft een Volkswagen, heeft een Opel, heeft een Renault, heeft een Peugeot, heeft gelakte teennagels, reist vaak met de trein, heeft een weekend-/vakantiebaan, is student, heeft blauwe ogen, heeft bruine ogen and heeft een (lees)bril.

More like this:

Vind iemand die... | WIE O WIE.... | Vind iemand die... | Wie ......... ? | Zoek iemand die...... en schrijf de naam op in het vakje

Play Online

Share this URL with your players:

For more control of your online game, create a clone of this card first.

Learn how to conduct a bingo game.

Call List

Probabilities

With players vying for a you'll have to call about __ items before someone wins. There's a __% chance that a lucky player would win after calling __ items.

Tip: If you want your game to last longer (on average), add more unique words/images to it.