NEWBERRY MEDAL BOOK

NEWBERRY MEDAL BOOK Bingo Card
Preview

This bingo card has a free space and 25 words: THE HIGHER POWER OF LUCKY BY SUSAN PATRON, INVINCIBLE LOUISA BY CORNELIA MEIGS, JACOB HAVE I LOVED BY KATHERINE PATERSON, THE WESTING GAME BY ELLEN RASKIN, CALL IT COURAGE BY ARMSTRONG SPERRY, BRIDGE TO TERABITHIA BY KATHERINE PATERSON, ADAM OF THE ROAD BY ELIZABETH JANET GRAY, ROLL OF THUNDER, HEAR MY CRY BY MILDRED D. TAYLOR, THE GRAVEYARD BOOK BY NEIL GAIMAN, JOHNNY TREMAIN BY ESTHER FORBES, THE GIRL WHO DRANK THE MOON BY KELLY BARNHILL, THE GREY KING BY SUSAN COOPER, THE TWENTY ONE BALLOONS BY WILLIAM PENE DU BOIS, THE WITCH OF BLACKBIRD POND BY ELIZABETH GEORGE SPEARE, KING OF THE WIND BY MARGUERITE HENRY, JULIE OF THE WOLVES BY JEAN CRAIGHEAD GEORGE, AND NOW MIGUEL BY JOSEPH KRUMGOLD, GINGER PYE BY ELEANOR ESTES, MRS. FRISBY & THE RATES OF NIMH BY ROBERT O'BRIEN, ONION JOHN BY JOSEPH KRUMGOLD, SUMMER OF THE SWANS BY BETSY BYARS, ISLAND OF THE BLUE DOLPHINS BY SCOTT O'DELL, SOUNDER BY WILLIAM H. ARMSTRONG, A WRINKLE IN TIME BY MADELEINE L'ENGLE and FROM THE MIXED UP FILES OF MRS. BASIL E. FRANKWEILER.

More like this:

Newbery Award Bingo | Newbery Award Bingo | NEWBERRY MEDAL WINNERS | NEWBERRY MEDAL BOOK | Famous People in U.S. History

Play Online

Share this URL with your players:

For more control of your online game, create a clone of this card first.

Learn how to conduct a bingo game.

Call List

Probabilities

With players vying for a you'll have to call about __ items before someone wins. There's a __% chance that a lucky player would win after calling __ items.

Tip: If you want your game to last longer (on average), add more unique words/images to it.