HBingo!

HBingo! Bingo Card
Preview

This bingo card has 38 words: Het is een cadeau… (*hint hint*), Deze telt ook mee met de sale toch?, Dat clubmember zijn, kost dat geld?!, Met tasje., *diepe zucht*, Deze is ook gewoon 70% korting toch?!, Deze heeft geen sticker…, Wat een vervelend toetsenbord!, Maar deze hing aan het sale-rek!, Krijg ik dan nu die 10 euro korting?, Ik wil nu die 10 euro korting!, Ik heb geen pasje gekregen…, Ik sta in het systeem., Er is bijna geen personeel hier. Is er iemand die me kan helpen?, *geen antwoord, geen gedag, niks*, Kan ik dit aan jou geven?, (Vanuit paskamer:) ‘Hoi, ik wil graag deze in maat ..’, Zijn jullie hier om te kletsen of om te werken?!, Dat toetsenbord typt echt voor geen meter., Dan hoef ik het niet meer., Wat wil je weten? Postcode?, Hebben jullie deze nog in een andere maat?, Godver!, Is dit de enige kassa?, Zijn er ergens nog meer paskamers of is dit de enige?, Kan ik hier niet meer uit om naar de Barones te gaan?, Nee, ik weet mijn clubnummer niet., Tot hoe lang duurt de sale?, Déze wil ik graag afrekenen en deze hoef ik allemaal niet., Ik heb geen bonnetje meer.. kan ik nu niet ruilen?!, Hoi, kan ik dit aan jou geven?, Kunnen jullie deze een week achterhouden voor mij?, Ik kan dingen uit de sale zeker niet meer terugbrengen?, Wat kan ik met die punten?, Nee, ik wil geen clubmember worden. Al die mailtjes tegenwoordig!, Moet ik mijn geboortedatum ook invullen? Dan hoeft het niet meer., Ik hoorde dat jullie weer uit Nederland vertrekken. and Wanneer gaan jullie weer weg?.

More like this:

Zeuren doe je zo! | Klantenservice uitspraken | Klantenservice uitspraken | Klantenservice uitspraken | Klantenservice uitspraken

Play Online

Share this URL with your players:

For more control of your online game, create a clone of this card first.

Learn how to conduct a bingo game.

Call List

Probabilities

With players vying for a you'll have to call about __ items before someone wins. There's a __% chance that a lucky player would win after calling __ items.

Tip: If you want your game to last longer (on average), add more unique words/images to it.