Shitbox Bingo

Shitbox Bingo Card
Preview

This bingo card has a free space and 24 words: 20 év feletti vas, Lerobbant alattad legalább egyszer, Klíma nem működik, vagy nincs is, 150 lóerő alatt, Nem félsz attól hogy bárki ellopná, Vannak karcok és horpadások de már leszarod, Egymillióért se menne már el, Egészségtelenül füstöl, "Miért nem veszel valami újabbat?", Szakadt ülés(ek), Sose ült csaj az anyósülésen (anyád nem számít), 200k Km felett futott, Leginkább te magad javítod, "Az az olajfolt az enyémből van?", Légzsák nincs, vagy nem bízol bennük, Legalább egy elektronikai hiba, Ismeretlen eredetű furcsa hangok, Utóbbi hat hónapban szervizelni kellett, Rozsda, Racsing matrica, Haverokkal leültettétek, Angel eyest tettetek bele, Távirányító nélküli kulcs and Nem bíznál meg benne egy hosszabb útra.

More like this:

Találj egy olyan személyt, aki… | r/Hungary hozzászólások | Keress valakit... | Keress valakit aki.. | "Biztos kell neked az a premier?"

Play Online

Share this URL with your players:

For more control of your online game, create a clone of this card first.

Learn how to conduct a bingo game.

Call List

Probabilities

With players vying for a you'll have to call about __ items before someone wins. There's a __% chance that a lucky player would win after calling __ items.

Tip: If you want your game to last longer (on average), add more unique words/images to it.