Hitta en person som...

Hitta en person som... Bingo Card
Preview

This bingo card has 25 words: har en kandidat- examen, kände Ellen som tonåring, har varit i Asien, har varit i Afrika, har bott utomlands, inte är skåning, har husdjur, är (minst) trespråkig, bott i Lund längre än 5 år, har fler än 2 syskon, är tatuerad, är född i februari, har sjungit i kör, gått i skolan med Ellen, inte dricker kaffe, har tagit en selfie med en kändis, tycker om att bada bastu, har barn, har bott i Stockholm, är singel, känner sig vuxen, har fått sin cykel stulen, som kan vifta på öronen, som är yngre än dig and är pollen- allergiker.

More like this:

Hitta någon som... | Mingelbingo | MINGEL-BINGO | Festmingel-bingo Samla fem kryss i rad, vågrätt, lodrätt eller diagonalt. Fina priser väntar de fem första som ropar BINGO! Kan du fylla hela brickan? Då har du fått SUPER-BINGO! Hitta och presentera dig för någon som... | Hitta någon som

Play Online

Share this URL with your players:

For more control of your online game, create a clone of this card first.

Learn how to conduct a bingo game.

Call List

Probabilities

With players vying for a you'll have to call about __ items before someone wins. There's a __% chance that a lucky player would win after calling __ items.

Tip: If you want your game to last longer (on average), add more unique words/images to it.