Se masentavampi joulubingo

Se masentavampi joulubingo Card
Preview

This bingo card has a free space and 24 words: Viime hetken lahjaostokset, Glögi polttaa kielen, Riisipuuro palaa pohjaan, Joku toi vain kuusi kiloa lipeäkalaa, Vihreät kuulat-joulutortut, "Jokos sulla on se tyttö/poikaystävä", Joku juo vitusti liikaa, Mummo tappelee taas jonkun kanssa, Jouluradio ei kuulu, Joku avasi lahjan ennakkoon, Saa lahja joltakulta, jolle et itse ostanut, Semmonen kylpymömmösetti, Rasistinen sukulainen ei vaan ole hiljaa, Joku syö piparkakkutalosta katon, Serkku kehuu itseään. Taas., Varpunen jouluaamuna 150.kerran, Kukaan ei syö sitä vitun rosollia, Lapsi saa joulu- pukista traumat, Joulukuusi kaatuu, Joku itkee ahdistustaan vessassa, Joku inhoaa lahjaansa näkyvästi, "Jos haluat vaihtaa niin tässä on kuitti.", Hintalappu unohtuu lahjaan and Joulusauna päättyy tulipaloon.

More like this:

Se masentavampi joulubingo | Kerää viiden suora ja huuda: BINGO! Voittajalle mainetta kunniaa ja herkkua! | Kerää viiden suora ja huuda: BINGO! Voittajalle mainetta kunniaa ja herkkua! | Stranger Things 4 Vol. 2 | FK PIKKUJOULUT

Play Online

Share this URL with your players:

For more control of your online game, create a clone of this card first.

Learn how to conduct a bingo game.

Call List

Probabilities

With players vying for a you'll have to call about __ items before someone wins. There's a __% chance that a lucky player would win after calling __ items.

Tip: If you want your game to last longer (on average), add more unique words/images to it.