Bingo challenge

Bingo challenge Bingo Card
Preview

This bingo card has 24 words: Sadık abiyle değişik diyaloglara girdim, Nebi dayıdan tekmil istedim, Okula topuklu bot ve taytla geldim gelene baktım, Okuldan kaçmak için demir kapıdan atladım, Turan hoca dersimde uyuyakaldı, Çatıda dolaştım, Hocalarla başka hocaların dedikodusunu yaptım, Atakan coşkun bana yavşadı, Üç alt döneme kadar flörtleştim, Üç üst döneme kadar flörtleştim, İsmail hocayı eşofmansız gördüm, Burçe yle kavga ettim, Eski hocaların gidişine ağladım, Dr. Emre polatı doktor sandım, Dolap efsanesini duydum, Asya senemle kavga ettim, Atakan coşkun bana yavşadı, Üç alt döneme kadar flörtleştim, Üç üst döneme kadar flörtleştim, Sevgilimle sınıfta basıldım, Tribüncülük yaptım, Öner hocadan en az bi kere nefret ettim, Hocalarla başka hocaların dedikodusunu yaptım and Eski hocaların gidişine ağladım.

⚠ This card has duplicate items: Atakan coşkun bana yavşadı (2), Üç alt döneme kadar flörtleştim (2), Üç üst döneme kadar flörtleştim (2), Eski hocaların gidişine ağladım (2)

More like this:

Vefa Lisesi | BOLLUK | 9-10-11 Fe (diye sınıf mı vardı ya) BINGO | B İ L G E | Yes Türkiye

Play Online

Share this URL with your players:

For more control of your online game, create a clone of this card first.

Learn how to conduct a bingo game.

Call List

Probabilities

With players vying for a you'll have to call about __ items before someone wins. There's a __% chance that a lucky player would win after calling __ items.

Tip: If you want your game to last longer (on average), add more unique words/images to it.