De grote -IK MIS JE- bingo

De grote -IK MIS JE- bingo Card
Preview

This bingo card has 18 images, a free space and 24 words: Kleur een prent en post ze bij iemand die je hard mist!, Laat mama of papa een ballon opblazen. Eerst een beetje spelen :) en dan hangen we er een kaartje aan! Laat hem maar vliegen!, Eet een paaseitje, Maak met stoepkrijt een tekening voor je klasgenootjes. Misschien wandelen ze wel voorbij!, Vouw een vliegtuigje en laat het vliegen naar iemand die je mist!, Ridder Stan: maak een mooi harnas. Laat mama of papa een foto nemen en stuur deze naar je oma of opa of iemand anders!, Maak lekkere ik mis je koekjes, jammie!, Welke van jouw auto's kan sneller rijden dan deze? Handig om te weten wanneer we terug op bezoek mogen bij elkaar ;)., Versier een blaadje met stickers en post het in de brievenbus van de school voor je allerliefste juf!, Trek een heel gek gezicht en laat mama of papa een foto nemen!, Teken een brandweerwagen en post deze bij je vriendje Lowie in de brievenbus!, Doe de piratenbaai yoga en maak er een filmpje van voor je liefste kinesiste!, Speel een spelletje (zie zakje)!, Eet nog een paaseitje, Maak de school na met je speelgoed. Misschien vind je wel een lego of playmobiel popje dat op je juf lijkt… ☺, Ga fietsen of wandelen, joepieeee!, Maak een puzzel van 100 stukjes en laat mama of papa er een foto van nemen. Ik ben benieuwd ☺!, Ben jij een echte stoere ridder? Zoek je weg door de doolhof!, Kleur een prent en hang ze voor het raam voor de postbode., Maak een hele hoge toren met duploblokken. Is deze toren hoger dan je broer?, Rijd met je auto door de gele verf en maak er een parcours mee op papier. Rijd er nu nog eens over met rode verf. Welke kleur krijg je nu? Oh dat is een mooi kunstwerk!, Kies zelf iets leuks……., Kruip bij je mama of papa die je niet moet missen op de schoot en laat hen een boekje voorlezen. Joepie!!! and Een laatste paaseitje???.

More like this:

De grote -IK MIS JE- bingo | ★ Verstrooidy's Birthday Bingo ★ | De grote -IK MIS JE- bingo | Puzzelrit Blauwe stad | Markt Bingo

Play Online

Share this URL with your players:

For more control of your online game, create a clone of this card first.

Learn how to conduct a bingo game.

Call List

Probabilities

With players vying for a you'll have to call about __ items before someone wins. There's a __% chance that a lucky player would win after calling __ items.

Tip: If you want your game to last longer (on average), add more unique words/images to it.