Пригадаємо вчора? ;))

Пригадаємо вчора? ;)) Bingo Card
Preview

This bingo card has 16 words: Які онлайн-платформи ми вчора використовували?, Напишіть по 1 цікавому факту про 3-х учасників(-ць) тренінгу, Одне з Ваших очікувань від сьогоднішнього тренінгу, З ким з учасників(-ць) у Вас є спільні інтереси, Пригадайте і напишіть 5 причин, чому ви та інші учасники (-ці) зараз на тренінгу, Про які правила спільної роботи ми домовились вчора?, З ким Ви вчора працювали в малих групах? (напишіть імена), Напишіть мінімум 3 школи, які представлені учасниками(-цями) на тренінгу, Пригадайте, в яких країнах були учасники(-ці) (мін.3), Як звати тренерок?, Напишіть 3 побажання іншим учасникам (-цям), Який день тижня був вчора?, Напишіть гасло групи, яке Ви придумали вчора, Як ми працюємо в ZOOM? (технічні правила), Скільки тренінгових днів ми працюватимемо разом? and Що Вам найбільше запам'яталось про вчорашній тренінг? (1 річ!).

More like this:

Бадді бінго | Ірина веде урок - бінго! | Ірина веде урок - бінго! | Офісна робота в Дніпрі | Бінго "Підписка на Володимира"

Play Online

Share this URL with your players:

For more control of your online game, create a clone of this card first.

Learn how to conduct a bingo game.

Call List

Probabilities

With players vying for a you'll have to call about __ items before someone wins. There's a __% chance that a lucky player would win after calling __ items.

Tip: If you want your game to last longer (on average), add more unique words/images to it.