ALLIED/ROUTE 66 FORUM BINGO

ALLIED/ROUTE 66 FORUM BINGO Card
Preview

This bingo card has a free space and 24 words: SOLD A GAP, SOLD DISABILITY INS. ON A LOAN PRODUCT, RECOGNIZE A FELLOW CO-WORKER FOR A LIFE INS. SALE, SOLD CREDIT LIFE ON A LOAN PRODUCT, SOLD A WARRANTY, PARTICIPATED IN PREVIOUS WEEK'S CONTEST, RECOGNIZE A FELLOW CO-WORKER FOR SELLING GAP, SOLD LIFE AND DISABILITY ON A LOAN PRODUCT, SOLD A GAP ON A VEHICLE LOAN, POST A STORY IN THE FORUM ABOUT GAP, LEAD A GAP/WARRANTY PRODUCT KNOWLEDGE HUDDLE, POST A STORY ABOUT A WARRANTY PRODUCT IN THE FORUM, RECOGNIZE A CO-WORKER IN THE FORUM FOR THE SALE OF A WARRANTY, SOLD CREDIT LIFE OR DISABILITY ON A CREDIT CARD, CLOSED 10 LOANS, SOLD A WARRANTY, You are subscribed to the Forum, POST A TIP IN THE FORUM FOR SELLING PAYMENT PROTECTION, SOLD GAP/WARRANTY/LIFE AND DISABILITY ON A LOAN, POST A STORY ABOUT LIFE/DISABILITY INS. IN THE FORUM, TAG SOMEONE IN THIS WEEK'S HUDDLE, CLOSED 5 LOANS, LEAD A CREDIT LIFE AND DISABILITY PRODUCT HUDDLE and POST A TIP IN THE FORUM FOR SELLING WARRANTY.

⚠ This card has duplicate items: SOLD A WARRANTY (2)

More like this:

Allied/ Route 66 BINGO | May 2015 Phone Center Bingo | April 2015 Phone Center Bingo | June Phone Center Bingo | September Phone Center Bingo

Play Online

Share this URL with your players:

For more control of your online game, create a clone of this card first.

Learn how to conduct a bingo game.

Call List

Probabilities

With players vying for a you'll have to call about __ items before someone wins. There's a __% chance that a lucky player would win after calling __ items.

Tip: If you want your game to last longer (on average), add more unique words/images to it.