Leerlingbespreking november '20

Leerlingbespreking november '20 Bingo Card
Preview

This bingo card has 38 words: Hij zou het wel moeten kunnen, Ik herken dat wel, Wat is er vorig jaar afgesproken?, Hij krijgt het niet georganiseerd, We nodigen ouders uit voor een gesprek., Hoe is dat bij wiskunde?, Oh, maar bij mij in de les.., 'Laten we het centraal houden', Hij heeft bijles nodig., Ouders zitten er bovenop, Hoe kunnen we deze leerling helpen?, Wat heeft hij nodig?, Een vijf moet kunnen, denk ik, Ik kan van hem weinig hoogte krijgen, Hij luistert gewoon niet., Bij mij doen ze dat niet., Bij welke leerling zijn we?, Hij moet echt op school gaan werken., achterstand door corona, Ik heb ze alleen het 7e uur, dus .., Gezien de tijd, Met hem is meer aan de hand., Ze zijn wel zwak., Hij is lui., Als hij eerst eens gaat werken., Ze moeten strak aangepakt worden., Voor zijn toets had hij een ..., Het is geen havo / vwo leerling, De werkhouding is waardeloos, Kan hij op termijn een voldoende halen voor ..., Hij heeft moeite met grote toetsen, Wil je je geluid even uitzetten?, Ik heb daar geen tijd voor, Hij kan wel wat, Dat kan ik nu nog niet zeggen., Ik ken ze nog niet zo lang., Kunnen we door naar de volgende? and Wat was zijn cito?.

More like this:

Leerlingbespreking november '20 | Leerlingbespreking | Rapportvergadering bingo! | Rapportvergadering bingo! | Leerlingrapportage-uitspraken

Play Online

Share this URL with your players:

For more control of your online game, create a clone of this card first.

Learn how to conduct a bingo game.

Call List

Probabilities

With players vying for a you'll have to call about __ items before someone wins. There's a __% chance that a lucky player would win after calling __ items.

Tip: If you want your game to last longer (on average), add more unique words/images to it.