SUMMER PIANO CHALLENGE!

SUMMER PIANO CHALLENGE! Bingo Card
Preview

This bingo card has a free space and 24 words: Practice 5 days in a row, IMPROVISE MUSIC TO GO WITH A SCENE FROM YOUR FAVORITE MOVIE, Learn a song from an online tutorial, LISTEN TO TWO PIECES BY BEETHOVEN, PRACTICE ON A SATURDAY, RECORD YOURSELF PLAYING A SONG, MAKE UP YOUR OWN SONG AND PLAY IT FOR YOUR TEACHER, TEACH A FRIEND OR RELATIVE HOW TO PLAY A SONG FROM YOUR BOOK, PLAY TWO "OLD SONGS", LEARN A PIECE IN YOUR BOOK ALL BY YOURSELF, PLAY A DUET WITH A FRIEND OR FAMILY MEMBER, WRITE OUT A FOUR MEASURE RHYTHM (MAKE SURE EACH RHYTHM HAS THE SAME AMOUNT OF BEATS!), TRANSPOSE A PIECE TO A NEW KEY, ADD LYRICS TO A PIECE WITH NO WORDS, MEMORIZE A PIECE, PRACTICE 5 DAYS IN A ROW, LEARN A TUNE YOU KNOW BY EAR, CALL A FRIEND OR RELATIVE AND PLAY A SONG FOR THEM, LEARN A MUSIC JOKE AND TELL IT TO YOUR TEACHER, DRAW AN ILLUSTRATION TO GO ALONG WITH ONE OF YOUR FAVORITE PIECES, LISTEN TO TWO PIECES BY CHOPIN, PLAY A FAVORITE PIECE AT THREE TEMPOS: ADAGIO (SLOW), MODERATO (MEDIUM) AND ALLEGRO (FAST), MEMORIZE THE I, IV & V CHORDS IN ANY SCALE and PLAY A SONG BLINDFOLDED (RECORD IT TO SHOW MISS AMY).

More like this:

SUMMER PIANO CHALLENGE! | SUMMER PIANO CHALLENGE! | SUMMER PIANO CHALLENGE! | SUMMER PIANO CHALLENGE! | SUMMER 2022 PIANO BINGO CHALLENGE!

Play Online

Share this URL with your players:

For more control of your online game, create a clone of this card first.

Learn how to conduct a bingo game.

Call List

Probabilities

With players vying for a you'll have to call about __ items before someone wins. There's a __% chance that a lucky player would win after calling __ items.

Tip: If you want your game to last longer (on average), add more unique words/images to it.