Vārds: _____________

Vārds: _____________ Bingo Card
Preview

This bingo card has a free space and 39 words: Garšo arbūzs, Nepatīk kaķi, Ļoti patīk popmūzika, Prot labi dejot, Mācās mākslas skolā, Mājās ir daudz augu, Māk cept keksiņus, Ļoti nepatīk matemātika, Prot adīt, Ir mazāks brālis, Mīļākais temats ir puiši, Patīk lasīt, Raksta dienasgrāmatu, Patīk krāsot nagus, Mīl dabu, Ir bijusi Itālijā, Patīk taisīt TikTok video, Bieži velk rozā zeķes, Ir pati sev nogriezusi matus, Mīļākais ēdiens ir makaroni, Patīk uzpucēties un iet uz kafejnīcu, Ir vecāka māsa, Patīk dziedāt dušā, Pa kluso aizņemas mammas kosmētiku, Mīļākā krāsa ir rozā, Kleita ir mīļākais apģērba gabals, Ir suns, Mīļākais gadalaiks ir vasara, Bieži taisa selfijus instagramam, Mīļākās filmas ir romantiskās komēdijas, Taisa TikTokus, Patīk pankūkas, Ir bijusi nometnēs, Patīk skrituļot, Garšo šokolādes piens, Dzied korī, Patīk cept cepumus, Ir jājusi ar zirgu and Patīk likt puzles.

More like this:

Lauras un Riharda kāzu bingo 21.08.2021 | Lauras un Riharda kāzu bingo 21.08.2021 | Kāzu Bingo: Atrodi kādu kurš.. | Kāzu bingo | Klasesbiedru Bingo

Play Online

Share this URL with your players:

For more control of your online game, create a clone of this card first.

Learn how to conduct a bingo game.

Call List

Probabilities

With players vying for a you'll have to call about __ items before someone wins. There's a __% chance that a lucky player would win after calling __ items.

Tip: If you want your game to last longer (on average), add more unique words/images to it.