Jurristista juristiksi

Jurristista juristiksi Bingo Card
Preview

This bingo card has 25 words: Oma podcast, Osaa arabiaa, On vaihtanut sukunimensä, Puhuu kännissä vain saksaa, Yrittäjä, Lähdössä keväällä vaihtoon, On ollut töissä KRP:ssä, Pienen koiranpennun omistaja, Suorittaa autokoulua, Mukana rescue-koiratoiminnassa, Harrastaa valokuvausta, Juhlien nuorin, Suorittaa tuplatutkintoa, Työskentelee eri alalla kuin mitä opiskeli, Päätyi lehteen luteiden vuoksi, Este-ratsastaja, Menossa naimisiin, Pelasti vapun käynnistämällä grillin, On ollut Elsan työkaveri, On käynyt Elsan kanssa ulkomailla, On käynyt Elsan kanssa opiskelija-tapahtumassa, Asuu muualla kuin Turussa, Ei ole opiskellut oikeus-tiedettä, On tavannut Elsan perheen-jäsenen and Osaa kertoa Elsan gradun aiheen.

More like this:

Etsin henkilä joka kuvaa ruudun teksti, pyydä nimi lappuun. Sama nimi vain kerran | TVT23SP Bingo | Bing! Bingo | TutustumisBingo | KATJA 60 V.

Play Online

Share this URL with your players:

For more control of your online game, create a clone of this card first.

Learn how to conduct a bingo game.

Call List

Probabilities

With players vying for a you'll have to call about __ items before someone wins. There's a __% chance that a lucky player would win after calling __ items.

Tip: If you want your game to last longer (on average), add more unique words/images to it.