NEVER HAVE I EVER

NEVER HAVE I EVER Bingo Card
Preview

This bingo card has a free space and 39 words: HAS A BIRTHDAY THIS MONTH, HAS TRAVELED OUTSIDE THE COUNTRY, CAN PLAY AN INSTRUMENT, HAS A TATTOO, CAN SPEAK A FOREIGN LANGUAGE, IS AN ONLY CHILD, IS A LEFTY, ACTUALLY FLOSSES THEIR TEETH EVERYDAY, HAS A FOOD ALLERGY, PLAYED ON A SCHOOL SPORTS TEAM, WATCHES REALITY TV, RAN A MARATHON, HAD BRACES, HAS HAD A BROKEN BONE, HAS LIVED IN A DIFFERENT STATE/COUNTRY, HATES MATH, LOVES TO SING KARAOKE, HAS MET A CELEBRITY, NEVER WATCHED STAR WARS, HAS A PET, CAN TOUCH THEIR TOES STANDING, HAS A FACEBOOK, DISLIKES CHOCOLATE, MADE A NEW RESOLUTION AND KEPT IT, HARRY POTTER LOVER, LIKES TO READ, FINISHED ONE SEASON OF ANY NETFLIX TV SHOW IN ONE WEEKEND, HAS KIDS, INSTAGRAM FAMOUS, OLDEST SIBLING, YOUNGEST SIBLING, WENT TO THE BEACH THIS YEAR, PLAYS VIDEO GAMES, LIKES TO COOK, TRAVELED BY TRAIN BEFORE, NEVER BEEN ON A PLANE BEFORE, WEARS GLASSES/ LENSES, LIKES/LIKED HISTORY CLASS and HATES PIZZA.

More like this:

Blake 3 Human Bingo | Find someone who... | Write down the name of the person who fits | Silly Goofy Bingo | Find someone who.....

Play Online

Share this URL with your players:

For more control of your online game, create a clone of this card first.

Learn how to conduct a bingo game.

Call List

Probabilities

With players vying for a you'll have to call about __ items before someone wins. There's a __% chance that a lucky player would win after calling __ items.

Tip: If you want your game to last longer (on average), add more unique words/images to it.