Tutustumisbingo

Tutustumisbingo Card
Preview

This bingo card has 25 words: Pitää aikaisista herätyksistä _________, Ei juo kahvia _______, Harrastaa joukkuelajia _________, On käynyt Euroopan ulkopuolella _________, On käynyt tänään lenkillä _________, On tehnyt töitä lasten kanssa _________, On syntynyt kesäkuussa __________, Omistaa koiran ________, Soittaa jotakin soitinta ________, Tykkää sadepäivistä _________, On lukenut kirjan viimeisen kuukauden aikana ____________, On perheensä vanhin lapsi ________, Ei pidä salmiakista _________, Osaa puhua 3+ eri kieltä __________, Tykkää leipoa /laittaa ruokaa ___________, Pelaa tietokonepelejä ___________, On kaksi toista nimeä ________, On joskus murtanut luun _________, Lempiväri on punainen ________, Harrastaa jotain luovaa _________, Tykkää luistelusta ________, Tykkää ananaksesta pizzassa ___________, Ei pidä elokuvista ________, On vasenkätinen __________ and On sisaruksia ________.

More like this:

7AG:n tutustumisbingo | Kehittämispäivän bingo - etsi henkilö kuka | Kehittämispäivän bingo - etsi henkilö kuka | JOPO-bingo | Bingo! Löydä vieras joka...

Play Online

Share this URL with your players:

For more control of your online game, create a clone of this card first.

Learn how to conduct a bingo game.

Call List

Probabilities

With players vying for a you'll have to call about __ items before someone wins. There's a __% chance that a lucky player would win after calling __ items.

Tip: If you want your game to last longer (on average), add more unique words/images to it.