Hitta en som

Hitta en som Bingo Card
Preview

This bingo card has 38 words: Free!, är gift, är syskon till brudparet, är längre än brudgummen, har gått i brudgommens klass, har gått i brudens klass, ska hålla tal, har sett bruden naken, har bott söder om Køge, har bott norr om Stockholm, har katt, har barn på denna bröllopsfest, har husvagn, har sett brudgummen naken, är född på 90-talet, är född på 2000-talet, har barn som inte är här, har sprungit sammanlagt minst 10 km senaste veckan, inte har bil, inte har haft corona, har haft corona, kan spela ett instrument, har doktorerat, har hund, är student nu men en examen inom 2 år, grät under vigseln, ska sova här, är född på 40-talet, har födelsedag i november eller december, är 20 år gammal, är i förhållande sedan mellan 4 och 5 år sedan, har kommit hit över Öresundsbron, har kommit hit över Storebeltsbron, har åkt båt för att komma till bröllopet, har badat i naturligt vatten i Norden i år, inte vet hur man fickparkerar, är rädd för tandläkare and drömmer om ett jobb inom vården.

More like this:

Bingo Fawzias examen | Mingelbingo | Mingelbingo | Mingla runt och hitta en person som passar för varje påstående. När du har kryssat 5 påståenden i rad ropar du BINGO! Om du frågar samma person om flera påståenden är det FUSK! | Festmingel-bingo Samla fem kryss i rad, vågrätt, lodrätt eller diagonalt. Fina priser väntar de fem första som ropar BINGO! Kan du fylla hela brickan? Då har du fått SUPER-BINGO! Hitta och presentera dig för någon som...

Play Online

Share this URL with your players:

For more control of your online game, create a clone of this card first.

Learn how to conduct a bingo game.

Call List

Probabilities

With players vying for a you'll have to call about __ items before someone wins. There's a __% chance that a lucky player would win after calling __ items.

Tip: If you want your game to last longer (on average), add more unique words/images to it.