Muusika tunniks

Muusika tunniks Bingo Card
Preview

This bingo card has a free space and 24 words: Leia keegi, kes kuulas hommikul muusikat, Leia keegi, kes eile laulis, Leia keegi, kelle ema oskab laulda, Leia keegi, kes oskab laula koolilaulu refrääni, Leia keegi, kellele meeldib laulda, Küsi, mis muusikastiil su sõbrale meeldib, Kuula kodus 10 min muusikat, Leia keegi, kes eile tantsis, Istu 5 min täiesti vaikselt, silmad kinni ja lihtsalt ole., Loe kokku kõik lauad muusikaklassis, Leia keegi, kes oskab flööti mängida, Küsi Mareti käest, millal ta viimati laulis, Leia keegi, kes oskab vilistada, Tantsi salaja, kui keegi ei vaata, Küsi, kas õpetaja oskab laulda, Leia keegi, kes oskab klaverit mängida, Leia keegi, kes laulab poistekooris, Leia keegi, kes oskab klaverit mängida, Mitu sammu on muusikaklassi uksest tagumise aknani?, Loe kokku, mitu tooli on muusikaklassis, Küsi oma vanematel nende noorusaja laule kuulda, Küsi, kas inglise keele õpetaja oskab laulda, Mitu sammu on muusikaklassist sinu klassini? and Leia, kes oskab spagaati teha.

⚠ This card has duplicate items: Leia keegi, kes oskab klaverit mängida (2)

More like this:

Bingo | !!Hard Bingo!! | Leia keegi, kes... | Matemaatikanädala vahetunni liikumisbingo | Matemaatikanädala vahetunnibingo

Play Online

Share this URL with your players:

For more control of your online game, create a clone of this card first.

Learn how to conduct a bingo game.

Call List

Probabilities

With players vying for a you'll have to call about __ items before someone wins. There's a __% chance that a lucky player would win after calling __ items.

Tip: If you want your game to last longer (on average), add more unique words/images to it.