Mingla runt och hitta en person som passar för varje påstående. När du har kryssat 5 påståenden i rad ropar du BINGO! Om du frågar samma person om flera påståenden är det FUSK!

Mingla runt och hitta en person som passar för varje påstående. När du har kryssat 5 påståenden i rad ropar du BINGO! Om du frågar samma person om flera påståenden är det FUSK! Bingo Card
Preview

This bingo card has a free space and 24 words: Har varit klasskamrat med bruden, Har ett husdjur, Har bestigit ett berg, Har varit med i scouterna, Har fler tatueringar än bruden, Har delat säng med brudgummen, Har firat jul ihop med brudparet, Har känt bruden i över 10 år, Är väldigt glad över att få vara här, Äger en husbil/husvagn, Är intresserad av fåglar, Har sett brudgummen naken, Talar fler än två språk flytande, Har brutit arm med brudgummen, Har varit i Nianfors förut, Kan stå på händer eller hjula, Cyklar till jobbet, Någon du aldrig har träffat förut, Har varit i Frankrike, Har rökt cigarr med brudparet, Har varit till fjällen med brudparet, Har tågluffat eller båtluffat, Tycker inte om kaffe and Tycker mer om prosecco än cava.

More like this:

Hitta en gäst som... | Lära känna-bingo | Lära känna-bingo | Lära känna-bingo | Hitta någon som

Play Online

Share this URL with your players:

For more control of your online game, create a clone of this card first.

Learn how to conduct a bingo game.

Call List

Probabilities

With players vying for a you'll have to call about __ items before someone wins. There's a __% chance that a lucky player would win after calling __ items.

Tip: If you want your game to last longer (on average), add more unique words/images to it.