Phos-Bingo

Phos-Bingo Card
Preview

This bingo card has a free space and 24 words: Någon som har äger en reptil, Någon som har varit i Afrika, Någon som har en blå bil, Någon som har en piercad navel, Någon som har en röd soffa, Någon som avskyr koriander, Någon som har spindelfobi, Någon som har flugit luftballong, Någon som har dykcert, Någon som kan cykla på en enhjuling, Någon som har Gustav som andranamn, Någon som opererat bort blindtarmen, Någon som ville bli lärare som barn, Någon som har klappat en tiger, Någon som har haft en hockeyfrilla, Någon som har sett alla avsnitt av Vänner, Någon som har ätit en insekt, Någon som har en släkting som är äldre än 95 år, Någon som kan spela chack, Någon som är rädd för tandläkaren, Någon som har varit gift två gånger, Någon som kan hjula, Någon som samlar på frimärken and Någon som har en tatuering hen ångrar.

More like this:

4:a första personerna med Bingo får gratis dryck vid kassan | Carinas mingelbingo | MINGEL BINGO | Lära känna-bingo | Hitta någon som...

Play Online

Share this URL with your players:

For more control of your online game, create a clone of this card first.

Learn how to conduct a bingo game.

Call List

Probabilities

With players vying for a you'll have to call about __ items before someone wins. There's a __% chance that a lucky player would win after calling __ items.

Tip: If you want your game to last longer (on average), add more unique words/images to it.