Svatebčané (Kdo:?)

Svatebčané (Kdo:?) Bingo Card
Preview

This bingo card has a free space and 34 words: Nosí kontaktní čočky, Má několik psů, Je v manželství víc jak 10 let, Je levák, Má kočku, Má stejně velkou nohu, Je cizinec, Mluví třemi jazyky, Nepije kafe, Je nejmladší, Měl svatbu před rokem, Hraje na hudební nástroj, Má stejný měsíc narození, Nemá účet na sociálních mediích, Je stejně starý, Má černé auto, Má stejnou oblíbenou barvu, Má motorku, Nerad sladké, Má tetování, Rád zpívá, Má víc jak dvě děti, Má raději víno než pivo, Je ženichova rodina, Je nevěstina rodina, Má pěstitelskou zahrádku, Chytil kytici, Se ztratil na cestě na svatbu, Sem dnes cestoval déle jak dvě hodiny, Navštívil alespoň 5 zemí, Rád rybaří, Vždy chodí pozdě, Pracuje ve školství and Pracuje v medicínském oboru.

More like this:

SVATEBNÍ BINGO: NAJDI NĚKOHO, KDO... | Bezva parťáci | Bingo! Najdi člověka, který... | SVATEBNÍ BINGO | Najdi někoho kdo...

Play Online

Share this URL with your players:

For more control of your online game, create a clone of this card first.

Learn how to conduct a bingo game.

Call List

Probabilities

With players vying for a you'll have to call about __ items before someone wins. There's a __% chance that a lucky player would win after calling __ items.

Tip: If you want your game to last longer (on average), add more unique words/images to it.