❤️ Frida & Joakim 💍

❤️ Frida & Joakim 💍 Bingo Card
Preview

This bingo card has 18 words: Hitta en person som gått i skolan med Joakim, Hitta en person som äger en segelbåt, Skåla med brudparets respektive bröder, Ge en komplimang till personen med dagens snyggaste outfit, Hitta en person som kan namnge tre kroppsdelar på latin, Spela en omgång beerpong med personer du inte känner sedan tidigare, Ta en gruppbild och ladda upp i Photocircle, Vinn över någon i “sten, sax, påse”, Hitta en person som varit utomlands med Frida, Hitta en person som grät under vigseln, Spela ett grymt solo på luftgitarr för den personen som står till höger om dig, Grattis till din första enhet för dagen/kvällen! Kryssa här 🙋‍♂️, Skåla med en ny bekantskap, Hitta en person som inte håller på AIK, Hitta en person som känt Joakim sen han föddes, Hitta en person som har något lånat på sig, Skåla med någon som fyller år samma månad som du and Ta ett foto på brudparet och ladda upp i Photocircle.

More like this:

BRÖLLOPSBINGO | Social Bingo | Party Bingo! 1st vågrätt rad = vinner en shot och så vidare... | GörUs Superhäftiga Bingo! | Julbingo

Play Online

Share this URL with your players:

For more control of your online game, create a clone of this card first.

Learn how to conduct a bingo game.

Call List

Probabilities

With players vying for a you'll have to call about __ items before someone wins. There's a __% chance that a lucky player would win after calling __ items.

Tip: If you want your game to last longer (on average), add more unique words/images to it.