Seznamovák Bingo

Seznamovák Bingo Card
Preview

This bingo card has a free space and 24 words: Potkal/a jsem aspoň 5 lidí z Moravy, Byl/a jsem účastníkem neomarxistické diskuze, Mluvil/a jsem s někým o vlacích, obejmul/a jsem se s Mirkem, Někdo se někomu vysmál, protože dělá novověk, Narazil/a jsem na člověka, co dělá 15. století, Došel/ došla jsem do Polska, Nezabil/a jsem ani jednoho fakultního byrokrata, Nechápal/a jsem interní humor, Potkal/a jsem někoho z HESu, Pil/a jsem alpu, Podílel/a jsem se na šikaně Tří medievistů, Byl/a jsem účasten/ účastna debaty o tom, že studium historie je na hovno, Slyšel/a sem lidi zpívat Panzerlied, Dal/a sem si čerstvý koblížek ve 4 ráno, Potřeboval/a jsem asistenci při dostávání se na pokoj nebo jsem někomu asistoval/a při tomž, Zakopl/a jsem v lese o kořen, Vysmál/a jsem se někomu kvůli jeho oblíbenému Přemyslovci, Byl/a jsem účastníkem pravicové diskuze, Zapsal/a jsem si Historii a vývoj českého trampingu, Během akce jsem 24 hodin nepil/a alkohol, Měl/a jsem na sobě Hawaiku alespoň 12 hodin, Dotkl/a jsem se kuny and Držel/a sem někomu vlasy při zvracení.

More like this:

Seznamovák Bingo | Sobeňák 2022 | ALICEON HLOŽAPARTE BINGO LESSON ( pozor ma sklerozu) | Jakákoliv psí diskuze bingo | Najdi někoho, kdo o víkendu.....

Play Online

Share this URL with your players:

For more control of your online game, create a clone of this card first.

Learn how to conduct a bingo game.

Call List

Probabilities

With players vying for a you'll have to call about __ items before someone wins. There's a __% chance that a lucky player would win after calling __ items.

Tip: If you want your game to last longer (on average), add more unique words/images to it.