Liigu, märka mis sind ümbritseb ja tunne rõõmu väikestest asjadest!

Liigu, märka mis sind ümbritseb ja tunne rõõmu väikestest asjadest! Bingo Card
Preview

This bingo card has 25 words: Puudutasin oma varbaid, Tegin ühe lõbusa foto, Hüppasin 2x nii kõrgele, kui suutsin, Märkasin midagi ümmargust, Puudutasin huultega oma nina, Tegin kõndimise vahele mõne jooksusammu, Venitasin ennast nii pikaks, kui sain, Märkasin õues viibides vähemalt kolme kollast eset, Puudutasin midagi rohelist, Raputasin ennast, Hüppasin paremal jalal 5x, Naeratasin, Nägin suurt kivi, Kõndisin kolm sammu selg ees, Hingasin 5x sügavalt sisse ja välja, Tegin naljaka grimassi ja näitasin seda sõbrale, Laulsin oma lemmiklaulu, Liigutasin oma varbaid, Nuusutasin sügise lõhna!, Ütlesin kellelegi midagi ilusat, Kõndisin vähemalt 30 minutit järjest, Leidsin puu ja kallistasin seda, Tegin nii mitu põlvetõstet, kui on minu eesnimes tähti, Hüppasin vasakul jalal 5x and Tundsin liikumisest rõõmu.

More like this:

Liigu, märka mis sind ümbritseb ja tunne rõõmu väikestest asjadest! | Liigu, märka mis sind ümbritseb ja tunne rõõmu väikestest asjadest! | LIIGU, MÄRKA JA LEIA! | LIIGU, MÄRKA JA LEIA! | LIIGU, MÄRKA, LEIA!

Play Online

Share this URL with your players:

For more control of your online game, create a clone of this card first.

Learn how to conduct a bingo game.

Call List

Probabilities

With players vying for a you'll have to call about __ items before someone wins. There's a __% chance that a lucky player would win after calling __ items.

Tip: If you want your game to last longer (on average), add more unique words/images to it.