Fear Dot Com

Fear Dot Com Bingo Card
Preview

This bingo card has 16 words: Rákeresnek a múltbéli eseményekre (2x ha yahooval), Stephen Dorff körül elhatalmasodik a káosz, Olyan ijesztegetős jelenet, melyről kiderül, hogy csak álom volt, Valaki úgy gépel, hogy vadul nyomkodja a billentyűzetet, Nyomozók néznek egy felvételt és valaki azt mondja "Nagyítson rá" "Élesítse ki", Valaki azt mondja " Biztosat csak a laborvizsgálat után mondhatunk", Valaki azt mondja "kompjúter vírus", Rosszul használt számtech kifejezés, Valaki hackelni akar, Valaki olyan oldalra hivatkozik, ami régen menő volt, de már halott (pl Napster, Myspace), Valaki hisztérikusan bizonygatja, hogy nem őrült, Fura dolgokat csinál a monitor, Nu-metal zene megy, Főhős rájön, hogy halálok nem elszigetelt események, Valaki kamu chat oldalon akar felszedni valakit, hogy megölje and Valaki kimomdja a film címét.

More like this:

Superbowl 2024 | Super Bowl 2024 | Isten hozott a Chippendalesben! | Isten hozott a Chippendalesben! | dolgok amik furák/amiktől félek

Play Online

Share this URL with your players:

For more control of your online game, create a clone of this card first.

Learn how to conduct a bingo game.

Call List

Probabilities

With players vying for a you'll have to call about __ items before someone wins. There's a __% chance that a lucky player would win after calling __ items.

Tip: If you want your game to last longer (on average), add more unique words/images to it.