Moje bingo

Moje bingo Card
Preview

This bingo card has a free space and 24 words: Lubisz pluszaki, Uwielbiasz przytulanie, Twórczość Dazaia osamu >, Czytasz książki lub mangi, Chcesz napisać książkę na wattpadzie, Dużo czasu spędzasz na Pinterest, Problem ze sobą, Nienawidzisz kłótni i głośnych miejsc, Czasem się boisz ludzi, INFJ, Introwertyk, Lubisz jesień, ale za to nie lubisz szkoły, Grasz w różne gry, Cinnamoroll, My melody >> inne postacie z Sanrio, Oglądasz anime, Twój znak zodiaku to bliźnięta, Problem z zazdrością, Twoje ulubione anime to Death Note lub Tokyo ghul, Czytasz różne manhwy, Słuchasz Blackpink, Słuchasz The Neighbourhood, Zawsze jak wychodzisz masz ze sobą słuchawki, Mimo nauki masz słabe oceny and Lubisz języki obce i jesteś humanistą.

More like this:

Jak bardzo jesteś podobnx do Wody!! | moje bingo | Jak bardzo jesteś do mnie podobny | jak bardzo jesteś do mnie podobny | nikt konkretny

Play Online

Share this URL with your players:

For more control of your online game, create a clone of this card first.

Learn how to conduct a bingo game.

Call List

Probabilities

With players vying for a you'll have to call about __ items before someone wins. There's a __% chance that a lucky player would win after calling __ items.

Tip: If you want your game to last longer (on average), add more unique words/images to it.