Bröllopsbigo

Bröllopsbigo Bingo Card
Preview

This bingo card has a free space and 24 words: Har bott med kameler och jobbar som väktare, Är mormor till ringbäraren, Gift med en irländare, Har ritat polarbrödsloggan, Bor i ett häxhus och har ett helvete i källaren, Gillar bastu, skoter och åker tyskherrgåedsvagn, Tycker om Bensin, lera och kan hoppa högt på bana, Har ett smeknamn som en filmskådis, Är vägens hjälte, Har en amerikansk bil och har ofta broderad väst, Haft en fiskodling, Drack Baileys tillsammans med bruden, Dryg 2 meter å jobbar med trafiksäkerhet, Gillar bilar med 5000hk under huven, Har varit på vässarö med bruden, Firar St Patrick, Har sytt en Vikinga klänning i vendel stil, Har ditt namn tatuerat på skinkan, Har en fru som är drygt två meter, Har haft en godisaffär i byn, Har en hund som heter Greta, Träffade bruden på en ö när dom kollade på badade killar, Har haft en minigris i lägenheten and Har skrivit massa låtar.

More like this:

Bröllopsbingo | Bröllops Bingo- Hitta någon som... | Simons & Nathalies Bröllopsbingo | Lära känna-bingo | Hitta någon som...

Play Online

Share this URL with your players:

For more control of your online game, create a clone of this card first.

Learn how to conduct a bingo game.

Call List

Probabilities

With players vying for a you'll have to call about __ items before someone wins. There's a __% chance that a lucky player would win after calling __ items.

Tip: If you want your game to last longer (on average), add more unique words/images to it.