MINGEL BINGO

MINGEL BINGO Card
Preview

This bingo card has a free space and 24 words: Någon som har en favoritlukt, En person som är vegan, Någon som är vänsterhänt, Någon som har ätit något galet ovanligt, i Sverige, Någon som ÄLSKAR Crocs, En person som INTE har TikTok, Någon som har varit i fler än 7 länder, Någon som har svimmat framför ett flertal människor, En person som ALDRIG sett en Star Wars-film, Någon som är YNGST i sin syskonskara, Någon som varit på MINST 3 konserter, Pratar FLER än 2 språk, Någon som har varit i MINST 3 olika kontinenter, En person som HATAR att kolla på sport, Någon som tycker Korv med bröd är en macka, En person som tycker päron är bästa smaken på glass, Har en rosa tandborste, Någon som tror att Ägget kom FÖRE Kycklingen, Någon som har Hulken som sin favorit superhjälte, En person som tycker spindlar är söta, Någon som har ett smeknamn, Någon som har skrivit en låt, En person som tycker att vinter är bästa årstiden and Någon som tycker kokad potatis är superior.

More like this:

4:a första personerna med Bingo får gratis dryck vid kassan | Hitta någon som... | Hitta någon som... | Hitta någon som... | Lära känna-bingo

Play Online

Share this URL with your players:

For more control of your online game, create a clone of this card first.

Learn how to conduct a bingo game.

Call List

Probabilities

With players vying for a you'll have to call about __ items before someone wins. There's a __% chance that a lucky player would win after calling __ items.

Tip: If you want your game to last longer (on average), add more unique words/images to it.