Winged+ BINGO

Winged+ BINGO Card
Preview

This bingo card has a free space and 24 words: ta pole terve elu jooksul ära õppinud kuidas korrektselt pliiatsit hoida, tal on veel üks piimahammas alles, ta kirjutas kunagi õpetajatele luuletusi, WINGED+, ta võib põhimõtteliselt kõike ketšupiga süüa, talle meeldivad relvad nii palju, et võtaks endale naiseks, youtubes on temast video, kuidas ta pakib kruiisi jaoks oma asju, ta müüs oma auto ilma autovõtmeteta maha, ta on sumos eesti meister, ta omab nii vana BMWd, et ta peab enda vanuse korrutama kahega, ta sööb kiivit koorega, ta sõi esimest korda burgerit 13-aastaselt, ta ei telli toitu, kuna talle ei meeldi kulleritega rääkida. Ta laseb iga päev teistel tellida, ta õppis autoga sõitmise enne lugemist ära, talle meeldivad vene traktorid, tema kaks esihammast on feigid, Kalevi Ekstra küpsiseid süües jätab viimaseks sõna “ekstra” alles ning seejärel moodustab erinevaid sõnu, talle meeldib banaani lusikaga kraapides süüa, ta oskab veidral moel oma silmi väristada, kõik tema vigastused on juhtunud tema vasaku keha poolega, ta ei kanna zoomi meetingutel pükse, Ta improviseeris soolokontserdil terve loo, ühe pisivea pärast, ta oli kunagi kättemaksu-kontoris and talle meeldib piparkoogi tainast süüa.

More like this:

Tutvumisbingo | Leia ... Kirjuta tema nimi lahtrisse. | Tutvumisbingo | mida teha kui sul on murdeealine laps | ÕPILASESINDUSE LAAGER 2021

Play Online

Share this URL with your players:

For more control of your online game, create a clone of this card first.

Learn how to conduct a bingo game.

Call List

Probabilities

With players vying for a you'll have to call about __ items before someone wins. There's a __% chance that a lucky player would win after calling __ items.

Tip: If you want your game to last longer (on average), add more unique words/images to it.