Szoc-Pályázat szekcióóó

Szoc-Pályázat szekcióóó Bingo Card
Preview

This bingo card has a free space and 25 words: Valaki, akinek egy nem megszokott háziállata van., Valaki, aki volt más kontinensen idén., Valaki, aki látta az új Barbiet és az Oppenheimert is., Olyan személy, aki ugyanabban a városban született, mint te., Olyan személy, akinek ugyanaz a csillagjegye, mint a tiéd., Valaki, aki játszik valamilyen hangszeren., Valaki, akinek ugyanattól az előadótól van a kedvence zenéje, mint neked., Valaki, aki a legidősebb a testvérei közt., Valaki, akinek utasították már el szoctámját., 3 vagy annál több nyelvet beszélő személy., Egy koránkelő személy., Egy éjjeli bagoly a csoportból., Valaki, aki szeret videójátékozni., Valaki, aki nem a tengerpartos nyaralás híve., A személy, aki mindenhova az utolsó pillanatban esik be., Egy bal kezes személy., Valaki, aki szereti az ananászt a pizzán., Valaki, akivel megosztotok egymásnak egy vicces történetet., Valaki, aki még nem bírált szoctámot., Valaki, aki visel valami pirosat., Olyan személy, akinek tetoválása van., Olyan személy, aki versenyszerűen sportol/sportolt., Valaki, aki énekel zuhanyzás közben., Valaki, aki a telet jobban szereti mint a nyarat. and Olyan személy, aki még sose törte el semmijét..

More like this:

Keress valakit... | dolgok amik furák/amiktől félek | Találj valaki, aki... | Keress valakit aki... | CollaBingo '23 Tavasz

Play Online

Share this URL with your players:

For more control of your online game, create a clone of this card first.

Learn how to conduct a bingo game.

Call List

Probabilities

With players vying for a you'll have to call about __ items before someone wins. There's a __% chance that a lucky player would win after calling __ items.

Tip: If you want your game to last longer (on average), add more unique words/images to it.