SENTIO LARVIK

SENTIO LARVIK Bingo Card
Preview

This bingo card has a free space and 24 words: _______ har en hund., _______ er singel., ______ har studert på NHH., ________ trener fire ganger i uken., ________ har over 30 par sko., _____ har bodd i Alta., ______ har tvillinger., ______ er ikke født i Norge., _____ selger mye på Finn.no., _____ kan spille et instrument., ____ er under 165 cm., _____ har et barn som er over 20 år., ____ elsker å male., _____ er god til å lage mat., _____ er ikke glad i Kaviar., ___________ har vært i fem verdensdeler., ______ kan stå på hendene., _____ bruker uniform på jobb., ______har ikke hatt covid., _______ er født samme måned som meg., _______ har ikke Instagram., _______ snakker fire språk., _______ har danset i bare trusa på fest. and _____ har vært gift i 20 år..

More like this:

Finn en person (helst en du ikke kjenner) som... | Finn en som | Finn en person (helst en du ikke kjenner) som... | Finn gjesten! | Menneske bingo

Play Online

Share this URL with your players:

For more control of your online game, create a clone of this card first.

Learn how to conduct a bingo game.

Call List

Probabilities

With players vying for a you'll have to call about __ items before someone wins. There's a __% chance that a lucky player would win after calling __ items.

Tip: If you want your game to last longer (on average), add more unique words/images to it.