ISKUBINGO

ISKUBINGO Card
Preview

This bingo card has a free space and 96 words: Aikalisän jälkeinen ässäsyöttö, Pallo osuu kattoon, Isku voittaa 1. erän, Tuomari kutsuu molemmat kapteenit puhutteluun, Hakkuri tekee pisteen 4-paikalta, Isku viiden pisteen johdossa, Piste passarin peipillä, Keskitorjujan hyökkäyspiste, Piste keskitorjujan passista, Popedan biisi soi illan aikana, Iskun torjuntapiste, Tuplavaihto, Isku viiden pisteen johdossa, Vastustaja viiden pisteen johdossa, Vastustajan torjuntapiste, Erän kaikki aikalisät on käytetty, Iskun 6-paikan hyökkäyspiste, kaksi ässäsyöttöä putkeen, Isku lyö pallon käsistä kelloon, Aikalisän jälkeinen syöttövirhe, Erä on jatkopalloilla, Keltainen kortti, Tilanne kahden erän jälkeen 1-1, Passari passaa yhdellä kädellä, Iskun ässäsyöttö, Isku viiden pisteen johdossa, Iskun torjuntapiste, Vastustajan torjuntapiste, Aikalisän jälkeinen syöttövirhe, Erä on jatkopalloilla, Erän kaikki aikalisät on käytetty, Tuplavaihto, Piste passarin peipillä, Pallo osuu kattoon, Keltainen kortti, Iskun 6-paikan hyökkäyspiste, Keskitorjujan hyökkäyspiste, Isku voittaa 1. erän, Tilanne kahden erän jälkeen 1-1, Kaksi ässäsyöttöä putkeen, Isku viiden pisteen johdossa, Libero tekee pisteen, Tuomari kutsuu molemmat kapteenit puhutteluun, Passari passaa yhdellä kädellä, Isku lyö pallon käsistä kelloon, Vastustaja viiden pisteen johdossa, Syöttö verkon ali, Hakkuri tekee pisteen 4-paikalta, Iskun ässäsyöttö, Erä on jatkopalloilla, Keltainen kortti, Kaksi ässäsyöttöä putkeen, Isku lyö pallon käsistä kelloon, Vastustaja viiden pisteen johdossa, Isku viiden pisteen johdossa, Iskun 6-paikan hyökkäyspiste, Erän kaikki aikalisät on käytetty, Isku viiden pisteen johdossa, Iskun torjuntapiste, Tuplavaihto, Keskitorjujan hyökkäyspiste, Popedan biisi soi illan aikana, Piste keskitorjujan passista, Tuomari kutsuu molemmat kapteenit puhutteluun, Piste keskitorjujan passista, Isku viiden pisteen johdossa, kaksi ässäsyöttöä putkeen, Tilanne kahden erän jälkeen 1-1, Hakkuri tekee pisteen 4-paikalta, Vastustaja viiden pisteen johdossa, Isku lyö pallon käsistä kelloon, Passari passaa yhdellä kädellä, Iskun ässäsyöttö, Erä on jatkopalloilla, Keltainen kortti, Kaksi ässäsyöttöä putkeen, Isku lyö pallon käsistä kelloon, Vastustaja viiden pisteen johdossa, Isku viiden pisteen johdossa, Iskun 6-paikan hyökkäyspiste, Erän kaikki aikalisät on käytetty, Isku viiden pisteen johdossa, Iskun torjuntapiste, Tuplavaihto, Keskitorjujan hyökkäyspiste, Popedan biisi soi illan aikana, Piste keskitorjujan passista, Tuomari kutsuu molemmat kapteenit puhutteluun, Piste keskitorjujan passista, Isku viiden pisteen johdossa, kaksi ässäsyöttöä putkeen, Tilanne kahden erän jälkeen 1-1, Hakkuri tekee pisteen 4-paikalta, Vastustaja viiden pisteen johdossa, Isku lyö pallon käsistä kelloon and Passari passaa yhdellä kädellä.

⚠ This card has duplicate items: Pallo osuu kattoon (2), Isku voittaa 1. erän (2), Tuomari kutsuu molemmat kapteenit puhutteluun (4), Hakkuri tekee pisteen 4-paikalta (4), Isku viiden pisteen johdossa (10), Piste passarin peipillä (2), Keskitorjujan hyökkäyspiste (4), Piste keskitorjujan passista (5), Popedan biisi soi illan aikana (3), Iskun torjuntapiste (4), Tuplavaihto (4), Vastustaja viiden pisteen johdossa (6), Vastustajan torjuntapiste (2), Erän kaikki aikalisät on käytetty (4), kaksi ässäsyöttöä putkeen (3), Isku lyö pallon käsistä kelloon (6), Aikalisän jälkeinen syöttövirhe (2), Erä on jatkopalloilla (4), Keltainen kortti (4), Tilanne kahden erän jälkeen 1-1 (4), Passari passaa yhdellä kädellä (4), Iskun ässäsyöttö (3), Iskun 6-paikan hyökkäyspiste (3), Kaksi ässäsyöttöä putkeen (3)