Temu Bingo

Temu Bingo Card
Preview

This bingo card has 34 words: Free!, On n 3D-tulostanut, EI ole hitsannut, pitää jouluruuasta, on pyöräillyt koululle, on tehnyt puupajalla omaa projektia, on lähtenyt koululta vasta kun se on mennyt kiinni, ei ole käynyt approilla, ei juo energiajuomia, on opinnäytetyötä vaille valmis, ei ole käynyt muilla metropolian kampuksilla, ei ole leiponut pipareita tänä vuonna, käyttää kotona omaa designia, on tehnyt metallipajalla omaa projektia, osaa käyttää adoben ohjelmistoja (niinku oikeesti), on joulukuusi kotona, ei pidä luumuhillosta joulutortuissa, EI ole käyttänyt rhinoa, kantaa aina vesipulloa mukana, antaa itsetehtyjä lahjoja tänä vuonna, on instagram-tili omalle muotoilulle, on lainannut koulun kirjastosta kirjan, ei ole ollut taidetunneilla 3. kerroksessa, ei pidä joululauluista, tykkää ananaskonvehdeista, on kiinnostunut palvelumuotoilusta, kiinnostunut tuotemutoilusta, on käyttänyt AI-työkaluja opinnoissa, omistaa opiskelijahaalarit, on käyttänyt cnc:tä, on vaihtanut ammattia/opintoja, on sijoittunut muotoilukisassa, Ei ole kasveja kotona and osaa käyttää arabianrannan ravintolan QR-koodin lukijaa.

More like this:

Kevätjuhla Bingo 2023 | TVT23SP Bingo | Etsi Tuokkolainen, joka... | Etsi Tuokkolainen, joka... | Etsi Tuokkolainen, joka...

Play Online

Share this URL with your players:

For more control of your online game, create a clone of this card first.

Learn how to conduct a bingo game.

Call List

Probabilities

With players vying for a you'll have to call about __ items before someone wins. There's a __% chance that a lucky player would win after calling __ items.

Tip: If you want your game to last longer (on average), add more unique words/images to it.