sx5

sx5 Bingo Card
Preview

This bingo card has 25 words: insanları idealize eder, güven sorunları, çok romantik, hayatındaki insanları test eder, savunma mekanizması izolasyon, onu her tarafıyla kabul edecek birine ihtiyacı var, <--o kişinin de ona her tarafını sunmasını ister, ideal ilişki birbirinin her şeyi olmaktır, hiçbir şeye enerjisi olmadığı için suçlu hisseder, nostaljik, kibirli, "sıradan insanlar"la ilişki kuramaz, bağlanmak ister ama bundan çok korkar, bir kişi hakkında aşırı tutkulu, hayatın mutlak anlamı sevgi ve ilişkilerdir, güvende hissetmek için dış dünyadan kaçacağı bir yere ihtiyacı var, <--bu yer genelde bir insandır, disiplinsiz, sanatsal, hayatındaki insanlar konusunda çok seçici, hassas ve güçsüz vücut, her şeyi kafasında yaşar, harekete geçmez, derin ve canlı iç dünya, başkalarının talepleri onu yorar and kendini dünyaya dahil etmekte zorlanır.

More like this:

ERKEK OĞLU ERKEK BİNGO | Normie Bingo | Didrikoğlu Bingo | BESTEYİ NE KADAR TANIYORSUN? DOĞRU OLANLARI İŞARETLEYİN | Sokak Röportajı Bingo

Play Online

Share this URL with your players:

For more control of your online game, create a clone of this card first.

Learn how to conduct a bingo game.

Call List

Probabilities

With players vying for a you'll have to call about __ items before someone wins. There's a __% chance that a lucky player would win after calling __ items.

Tip: If you want your game to last longer (on average), add more unique words/images to it.