Mingelbingo

Mingelbingo Card
Preview

This bingo card has a free space and 25 words: Pratat med någon jag inte känner, Lärt mig något nytt, Pratat med någon som jobbar med energi, Pratat med någon som inte jobbar med energi, Spelat pingis, Gjort tipsrundan, Varit både i köket och på Cloudberrys kontor, Pratat med någon som heter Anders eller Johan, Pratat med någon som inte bor i Eskilstuna, Gjort en pull-up på Cloudberrys kontor, Pratat med en person som åkt Vasaloppet, Tagit en bild med Polaroidkameran, Pratat med någon som varit i Australien, Pratat med någon som varit på utbytestermin/år utomlands, Pratat med någon som är vänsterhänt, Tvättat händerna, Tagit ett glas vatten, Behövt be någon upprepa sitt namn, Sett någon som har på sig gult, Sett någon som har glasögon, Behövt ta ett samtal på mobilen, Berömt någon, Sagt något snällt till någon, Pratat med någon som brygger öl and Tagit en runda genom EEC och läst väggtexterna om huset.

More like this:

Jag har | Hitta någon som... | Hitta någon som... | 4:a första personerna med Bingo får gratis dryck vid kassan | frukostmingeltajm

Play Online

Share this URL with your players:

For more control of your online game, create a clone of this card first.

Learn how to conduct a bingo game.

Call List

Probabilities

With players vying for a you'll have to call about __ items before someone wins. There's a __% chance that a lucky player would win after calling __ items.

Tip: If you want your game to last longer (on average), add more unique words/images to it.