ICE BREAKER

ICE BREAKER Bingo Card
Preview

This bingo card has 30 words: SHOWED FAKE EXCITEMENT AT A ROLL CALL, HAS SENT FRIEND’S DETAILS TO LOVE GURU, HAS MISSED A DEADLINE, HAS ATTENDED A CONFERENCE BEFORE, BROKE THE RULES OF THE PUNISHMENT TEAM, HAS GOT MORE THAN 10 COLD CALLS, HAS BEEN ON A DATE, HAS JOINED AIESEC TO FIND A GIRLFRIEND, HAS BEEN CAUGHT CHEATING IN THE EXAM, HAS USED PHONE WITHOUT SLEEPING ALL NIGHT, HAD A BICYCLE ACCIDENT IN FRONT OF YOUR CRUSH, HAS DONE A NATIONAL ROLE, HAS BEEN FOLLOWING A DIET PLAN, HAS BEEN AN OCP, HASN’T BOUGHT THE DELEGATE PACK, HAS MADE A FLYER, IS A MARVEL FAN, HAS USED SOMEONE ELSE’S TOOTHBRUSH, HAS INVENTED SOME NEW MOVES IN A ROLL CALL, HAS BEEN ON AN EXCHANGE, IS ATTENDING THE FIRST CONFERENCE EVER, HAS JOINED LEAD CS TO FIND A GIRLFRIEND, HAS GOTTEN A CELEBRITY AUTOGRAPH, HAS BEEN IN AIESEC FOR MORE THAN A YEAR, HAS EATEN A WHOLE LARGE PIZZA BY YOURSELF, IS A DC FAN, HAS BEEN AN OCVP, FOUND A CRUSH FROM THE CONFERENCE, KNOWS HOW MANY IGs ARE THERE IN SL and HAS BEEN TO UOM FOR AN EVENT.

More like this:

Icebreaker Bingo | Annual Stakeholders Dinner Bingo | Find someone who... | Find someone who... | AIESEC in Washington D.C. Bingo

Play Online

Share this URL with your players:

For more control of your online game, create a clone of this card first.

Learn how to conduct a bingo game.

Call List

Probabilities

With players vying for a you'll have to call about __ items before someone wins. There's a __% chance that a lucky player would win after calling __ items.

Tip: If you want your game to last longer (on average), add more unique words/images to it.