ultimátní bingař

ultimátní bingař Bingo Card
Preview

This bingo card has 49 words: jít na šlapadla, ochutnat mušle, jít do kina, mluvit s héliem, stanováni na zahradě, jít na únikovku, zimní oblečení v létě (1 den), složit básničku /písničku, jít na koncert, udělat s cizím člověkem rozhovor, jít bruslit, výlet na Sněžku, větší změna účesu, uvařit těžké jídlo, ochutnat marakuju, jít do aquaparku, podívat se na Jamese Bonda, využít Apríl, říct random člověkovi o svém životě, udělat si domácí želé, zeptat se kudy jít, jít opačným směrem, vystrašit random člověka, ochutnat nové jídlo, Vidět limuzínu, nosit plav. či lyž. brýle kdy nemáš, chytit někoho random za ruku, zahrát /zazpívat lidem na ulici, naučit se dělat stojku, celý den nemluvit, mluvit na cizince tvým jazykem, být posrán ptákem, kousla tě ryba, přečíst 10 knih, Políbit člověka mimo rodinu, skočit z okna, uvidět nějakou nehodu, předstírat že jsi opačného pohlaví, zkouknout delší seriál za den, být vzhůru 48 hodin, celý den se pohybovat jako Schmal, vyrobit fandom rakvizitu, 20 fotek a značkami na Z, Najít ovci a pohlaď si ji, dát cizinci vlastní obraz, zavolat na neznáme číslo, on volal tobě, zakopat poklad, jít ve 3 ráno na hodinu ven, jet do nemocnice and dostat kytky.

More like this:

STANDARD CAFÉ BINGO - 1. LEDNA 2024 | STANDARD CAFÉ BINGO - 1. LEDNA 2024 | STANDARD CAFÉ BINGO - 1. LEDNA 2024 | Duha Bingo | Šimon Bingo

Play Online

Share this URL with your players:

For more control of your online game, create a clone of this card first.

Learn how to conduct a bingo game.

Call List

Probabilities

With players vying for a you'll have to call about __ items before someone wins. There's a __% chance that a lucky player would win after calling __ items.

Tip: If you want your game to last longer (on average), add more unique words/images to it.