Kormánypárti vagyok?

Kormánypárti vagyok? Bingo Card
Preview

This bingo card has a free space and 24 words: Mindenről brüxel tehet, Mindenről Amerika tehet, Mindenről a háttérhatalom tehet, Mindenről Gyurcsány tehet, Orbán nem tehet semmiről, Ha jó királya van az országnak, minden jó, Mindenről az ellenzék tehet, Mindenről Soros tehet, A lopás nem igazi bűn, A hazugság nem igazi bűn, Az adócsalás nem igazi bűn, Aki nem fideszes, az hazaáruló, Aki nem jobboldali, az baloldli, Akinek nem fáj trianon, az nem is magyar, A pedofília nem igazi bűn, Mindig más tehet róla, Ha Orbán tudna az egészségügy problémirol, megoldaná, Ha Orbán tudna korrupcióról, megoldaná, Ha Orbán tudna a pedofilokról, megoldaná, Az elmúlt 8 év miatt van baj, Az LMBTQl obbi miatt van baj, '56-ban nem is az oroszok voltak, Putyin igazi férfi and Orbán Európa igazi vezetője.

More like this:

r/Hungary hozzászólások | Évűző szuper (titkos) bingó 🎉🥳 | dolgok amik furák/amiktől félek | Ma kit kell utálni a Levendulában? | Szoc-Pályázat szekcióóó

Play Online

Share this URL with your players:

For more control of your online game, create a clone of this card first.

Learn how to conduct a bingo game.

Call List

Probabilities

With players vying for a you'll have to call about __ items before someone wins. There's a __% chance that a lucky player would win after calling __ items.

Tip: If you want your game to last longer (on average), add more unique words/images to it.