Vánoční Rodinná sešlost

Vánoční Rodinná sešlost Bingo Card
Preview

This bingo card has a free space and 24 words: No ty jsi vyrost!!, Máš už nějakou holku????, A nejsi gay náhodou, viď?, Tak jsme se tu zase všichni sešli, Už víš co budeš dělat na silvestra?, A budou tam holky?, Jak to jde ve škole?, Ty už pracuješ jo?, No tak to bych delat nemohla, Vy si toho vůbec nevážíte dneska, Ty jsi vyrostl, stoupni si tady vedle mladýho ať vidim kdo je vyšší, Strejda má potřebu mluvit o sexu, Už byl kačer v troubě?, Tam si ale holku nenajdeš, To tě baví jo? To jsi dospělák teda, No tak doufám že se zase brzy uvidíme, Pasivně agresivní strýc se snaží flexit, A kolik vyděláváš????, A budeš ještě studovat?, Co chceš bez titulu dělat??, No tak s timhle přijít domů můj Jonášek tak u nás skončil, A to se ti líbí jo???, Jak je možný že nemáš holku? and A kdy nám jí přijdeš představit?.

More like this:

Bingo s levičáky | hodina s Novákem | ALICEON HLOŽAPARTE BINGO LESSON ( pozor ma sklerozu) | Le bingo | Rozehnalovo Bingo

Play Online

Share this URL with your players:

For more control of your online game, create a clone of this card first.

Learn how to conduct a bingo game.

Call List

Probabilities

With players vying for a you'll have to call about __ items before someone wins. There's a __% chance that a lucky player would win after calling __ items.

Tip: If you want your game to last longer (on average), add more unique words/images to it.