"úgy teszünk, mintha 13 éves tinilányok lennénk" filmklub

"úgy teszünk, mintha 13 éves tinilányok lennénk" filmklub Bingo Card
Preview

This bingo card has 31 words: makeover szegmens, turi roast, a kiszemeltnek már van gf-je (aki GONOSZ), "nem értenek meg a szüleim", pompomlányok!, megindító monológ, bullying, wc-ben bujkálás, a főszereplő nem is egy rút kiskacsa?, MONTÁZS, jó fej tanár karakter, cicaharc! (fiúkra is érvényes), csak egyfajta óra van az egész suliban, kosár csapat, amerikai foci csapat, a nagy szülő-tini beszélgetés, nem passzol a szinkron hangja, hatttalmas véletlen, szingli szülő, gay bff, konfliktus a bff-el, átlag 16 éves saját kocsival, évszakhoz nem illő outfit, irreális hb (lehetőleg piros poharakkal), PROM, mean girls, vasalt haj, indokolatlan táncjelenet, a nagy gesztus, kibékülős jelenet and "i'm not like the other girls".

More like this:

"úgy teszünk, mintha 13 éves tinilányok lennénk" filmklub | "úgy teszünk, mintha 13 éves tinilányok lennénk" filmklub | Martin | Martin | r/Hungary hozzászólások

Play Online

Share this URL with your players:

For more control of your online game, create a clone of this card first.

Learn how to conduct a bingo game.

Call List

Probabilities

With players vying for a you'll have to call about __ items before someone wins. There's a __% chance that a lucky player would win after calling __ items.

Tip: If you want your game to last longer (on average), add more unique words/images to it.