KOOLIÜMBRUSE BINGO

KOOLIÜMBRUSE BINGO Card
Preview

This bingo card has 17 words: Mitu discgolfi korvi on koolipargis?, Leia koolipargist pühendusega kivi, mis seal kirjas on?, Mis puu külge pandi linnupesa?, Mitu elupuud kasvab staadioni pinkide taga?, Kellele on pühendusplaat söökla ühe ukse juures? Kirjuta nimi., Mitu pinki on staadionil?, Mitu õpilast kinkis koolile lipumasti kooli ees, loenda kokku nimed., Mitu trepiastet on võimla parklapoolsel välistrepil?, Free!, Mitu trepiastet on võimla staadionipoolsel välistrepil?, Mis on kirjutatud koolipargis olevale tuulelipule?, Mitu jalgratta parkimiskohta on kooli ees?, Mitu puud on koolimaja ja söökla vahel?, Mitu aknaava on tuletõrje tornil?, Mitu värvilist akent on koolimajal?, Kes kinkis kooli ees oleva pingi? and Kus asub muusikakooli lipumast?.

More like this:

Mõisabingo | 1. b klassi bingo | Koolinädala bingo: Liigu ja avasta! 6.-9. klass (kirjuta vastused loetava käekirjaga!) | Koolinädala bingo: Liigu ja avasta! (Sinistele väljadele teeb risti õpetaja, kui oled ülesande täitnud). | Eesti keel

Play Online

Share this URL with your players:

For more control of your online game, create a clone of this card first.

Learn how to conduct a bingo game.

Call List

Probabilities

With players vying for a you'll have to call about __ items before someone wins. There's a __% chance that a lucky player would win after calling __ items.

Tip: If you want your game to last longer (on average), add more unique words/images to it.