Volební story z vaší škol(k)y

Volební story z vaší škol(k)y Bingo Card
Preview

This bingo card has a free space and 24 words: Marek dělá super binga (došly mi otázky), Dostal by se jen jeden Starosta, Mimozemšťani mají nad 2% hlasů, účast byla mezi 30 a 40%, ODSáků se dostalo míň než KDU a TOPky dohromady?, v EP budou létat talíře dvojího typu (František a mimozemský), Dostálová se dostala?, aspoň jeden kandidát by u vás přeskakoval díky kroužkování, Strany vládní koalice by měly více hlasů než strany sněmovní opozice, Niedermayer má nejvíc kroužků <3, Výsledky jsou silně depresivní, ANO by vyhrálo volby, SPOLU by vyhrálo volby, Ježíš revival (hodně kroužků pro Ferjenčíka), Pirátů bude v EP víc než ve sněmovně?, Zaorálek by se nedostal ani za orálek (orálek = 2% hlasů navíc), Aspoň jeden subjekt, který měl v průzkumech pod 5% by se u vás dostal, Strany sněmovní opozice by měly více hlasů než strany pětikolky, Stačilo! na pět procent nestačilo, ANO má nad 30%, účast byla nad 40%, Zelení mají nad 2% hlasů, Aspoň jedna ze stran pětikolky totálně propadla oproti průzkumům (aspoň o 5%) and SPD propadlo, protože je vykradly ostatní extremisti.

More like this:

BINGO | Najdi někoho, kdo: | Najdi někoho, kdo... (až najdeš všechny, přijď si za svědkyní pro odměnu :-)) | Najdi někoho kdo... | NAJDI NĚKOHO, KDO...

Play Online

Share this URL with your players:

For more control of your online game, create a clone of this card first.

Learn how to conduct a bingo game.

Call List

Probabilities

With players vying for a you'll have to call about __ items before someone wins. There's a __% chance that a lucky player would win after calling __ items.

Tip: If you want your game to last longer (on average), add more unique words/images to it.