Impeesa NL - FR

Impeesa NL - FR Bingo Card
Preview

This bingo card has 42 words: Keeper NL stopt de bal, Gakpo scoort, gele kaart voor Frankrijk, Mbappe wordt getackeld, schwalbe van Nederland, schwalbe van Frankrijk, meer dan 5 minuten blessuretijd, buitenspel door Nederland, wissels rennen het veld op na doelpunt, gele kaart voor Nederland, Mbappe scoort, Frankrijk buitenspel, Boze oog van Dumfries, Celebration van Depay, Boze Ronald Koeman, Nederland Scoort, Virgil van Dijk gaat tegen scheids in, speler helpt tegenpartij overeind, gemiste kopkans van Virgil van dijk, VAR, penalty voor NL, penalty voor Frankrijk, totaal geschminkte supporter, iemand verkleed als leeuw, Commentator heeft t al over de finale, goal door een corner, speler doet een (bal) trucje, Gele Kaart voor Frankrijk, speler zingt niet mee met het volkslied, speler doet extra lang over wissel om tijd te rekken, Vuvuzela in beeld, Rode kaart, gemiste sliding, de bal bewust uit schieten, 0-0 na rust, Commentator heeft het over Mbappe's neus, speler ruilt zijn shirt na de wedstrijd, scheids haalt 2 spelers uit elkaar, speler wordt afgevoerd op de brancard, spelers gaan liggen op het veld na verlies, Frankrijk scoort and Eva heeft de chipsbak al binnen 5 min leeg.