Kāzu bingo

Kāzu bingo Card
Preview

This bingo card has a free space and 24 words: Kurš dzīvo laulībā vismaz 10 gadus! ———————, Kura hobijs ir medības! ——————, Kuram patīk sēņot! ——————, Kuram ir kaķis! ——————, Kura vārds sākas ar Z! ——————, Kuram ir 3 vai vairāk bērni! ——————, Kuram patīk peldēties ālinģī! ———————-, Kuram garšo alus! ——————, Kuram vārda diena ir jūlijā! ——————, Kurš pēdējā gada laikā ir ceļojis! ————————, Kurš prot spēlēt mūzikas instrumentu! ———————, Kuram ir 2 un vairāk māsas! ——————-, Kuram patīk strādāt dārzā! ———————, Kurš brauc ar bmv! ——————-, Kurš ir lielākais datoriķis! ——————, Kurš vismaz 7 gadus strādā vienā darba vietā! —————————-, Kuram garšo olīves! ——————-, Kurš dzīves laikā ir nomainījis vismaz 3 matu krāsas! ————————-, Kurš visbiežāk ir mainījis dzīvesvietu! ——————, Kurš nedzīvo Latvijā! ———————, Kurš pēdējo 2 mēnešu laikā ir izlasījis grāmatu! ———————, Kuram pēdējā mēneša laikā ir bijis kāds piedzīvojums! ————————, Kurš speciāli kāzām pirka jaunu tērpu! —————— and Kuram ir bijis lielākais zivju loms! ——————.

More like this:

Lauras un Riharda kāzu bingo 21.08.2021 | Lauras un Riharda kāzu bingo 21.08.2021 | Vasaras Bingo | Kāzu | Atrodi kādu, kurš..

Play Online

Share this URL with your players:

For more control of your online game, create a clone of this card first.

Learn how to conduct a bingo game.

Call List

Probabilities

With players vying for a you'll have to call about __ items before someone wins. There's a __% chance that a lucky player would win after calling __ items.

Tip: If you want your game to last longer (on average), add more unique words/images to it.