Areej & Ashir 21.07.24

Areej & Ashir 21.07.24 Bingo Card
Preview

This bingo card has a free space and 24 words: Noen som er skalla, Noen som har barn under 2 år, Noen som har en mastergrad, Noen som elsker kebab, Noen som har studert i utlandet, Noen som er lege, Noen som ikke er født i Norge, Noen som har brukket noe, Noen som har hatt et kjæledyr, Noen som elsker kaffe, Noen som har besøkt mer enn 5 land, Noen som kan snakke mer enn 3 språk, Noen som har bodd i et annet land enn Norge for et helt år, Noen som har bakt en kake fra bunnen av, Noen som har plantet blomster i Hagen, Noen som er i slekt med brudeparet, Noen som elsker te, Noen som heier på Manchester united, Noen som liker vinter bedre enn sommer, Noen som har barnebarn, Noen som har på fargen rosa, Noen som nylig har klipt seg, Noen som er over 50 år and Noen som har sett brudeparet vokse opp.

More like this:

Bli-kjent BINGO SYFO og inkludering | Human Bingo | Finn en person (helst en du ikke kjenner) som... | Bryllupsbingo | Bryllupsbingo

Play Online

Share this URL with your players:

For more control of your online game, create a clone of this card first.

Learn how to conduct a bingo game.

Call List

Probabilities

With players vying for a you'll have to call about __ items before someone wins. There's a __% chance that a lucky player would win after calling __ items.

Tip: If you want your game to last longer (on average), add more unique words/images to it.