Which is the mostabundant gas inthe Earth'satmosphere?(Answer:Nitrogen)Can name thevery firstartificial satellitelaunched byIndia? (Answer:Aryabhata)What is thestandard frequencyand voltage fordomestic alternatingcurrent (AC) powerin India? (Answer:50 Hz and 230V)College ke logo(emblem) meinkaunsamotto/quote likhahua hai? (Answer:'योग: कर्मसु कौशलम्')Knows which planetsin our solar systemliterally rain diamonds.(Answer: Neptune andUranus. The extremepressure condensescarbon into diamonds).Cansuccessfully saythe alphabetbackwards fromZ to A in under15 seconds?Apne college kafoundation day yaestablishmentyear kaunsa hai?(Answer: 1983)Which bloodtype is known asthe "universaldonor"?(Answer: Onegative)Campus meinsabse bestinternet kisdepartment meaata hai?(Answer: Civil)Walked into thewrongclassroom, satdown, andrealized it 10minutes later?Has a photo intheir phonegallery fromtheir first-yearorientationday?Binge-watchedan entire 10-episode seriesin a singleday?Can demonstrate thatit is physicallyimpossible to humwhile holding yournose closed. (Theplayer actually has tomake them try andfail on the spot!)Can demonstrateFleming's Right-Hand Rule or Left-Hand Rule on thespot. (Make themdo the handgesture!)Apne collegeka campuskitne acre kahai? (Answer:80 acres)Which gas isresponsible forthe fizz andbubbles in softdrinks? (Answer:Carbon dioxide)Knows the only food inthe world that never,ever spoils, even afterthousands of years.(Answer: Honey. Ediblehoney has been foundin ancient Egyptiantombs!)How manybones are therein the adulthuman body?(Answer: 206)First-year ki lab mebreadboard parpehli baar me binashort-circuit kiyeLED jalai thi? (Atrue engineeringachievement!)Has accidentallysent a text to thewrong personthat caused adisaster?Has more than100 unreadWhatsAppmessages rightnow? (Make themopen the app toprove it!)Can name 5different typesof momos inunder 10seconds?What does theacronym "LASER"stand for? (Answer:Light Amplificationby StimulatedEmission ofRadiation)Which planet inour solar system isfamously knownas the "MorningStar" or "EveningStar"? (Answer:Venus)Which metal ionproduces a brick-red color in aflame test duringsalt analysis?(Answer: Calcium)Name threeplanets whichhave rings?(Answer: Jupiter,Saturn, Uranus,Neptune)Is currently using aphone with adangerouslyshattered screen?(If their screenguard is broken, itcounts as true!)Which is the mostabundant gas inthe Earth'satmosphere?(Answer:Nitrogen)Can name thevery firstartificial satellitelaunched byIndia? (Answer:Aryabhata)What is thestandard frequencyand voltage fordomestic alternatingcurrent (AC) powerin India? (Answer:50 Hz and 230V)College ke logo(emblem) meinkaunsamotto/quote likhahua hai? (Answer:'योग: कर्मसु कौशलम्')Knows which planetsin our solar systemliterally rain diamonds.(Answer: Neptune andUranus. The extremepressure condensescarbon into diamonds).Cansuccessfully saythe alphabetbackwards fromZ to A in under15 seconds?Apne college kafoundation day yaestablishmentyear kaunsa hai?(Answer: 1983)Which bloodtype is known asthe "universaldonor"?(Answer: Onegative)Campus meinsabse bestinternet kisdepartment meaata hai?(Answer: Civil)Walked into thewrongclassroom, satdown, andrealized it 10minutes later?Has a photo intheir phonegallery fromtheir first-yearorientationday?Binge-watchedan entire 10-episode seriesin a singleday?Can demonstrate thatit is physicallyimpossible to humwhile holding yournose closed. (Theplayer actually has tomake them try andfail on the spot!)Can demonstrateFleming's Right-Hand Rule or Left-Hand Rule on thespot. (Make themdo the handgesture!)Apne collegeka campuskitne acre kahai? (Answer:80 acres)Which gas isresponsible forthe fizz andbubbles in softdrinks? (Answer:Carbon dioxide)Knows the only food inthe world that never,ever spoils, even afterthousands of years.(Answer: Honey. Ediblehoney has been foundin ancient Egyptiantombs!)How manybones are therein the adulthuman body?(Answer: 206)First-year ki lab mebreadboard parpehli baar me binashort-circuit kiyeLED jalai thi? (Atrue engineeringachievement!)Has accidentallysent a text to thewrong personthat caused adisaster?Has more than100 unreadWhatsAppmessages rightnow? (Make themopen the app toprove it!)Can name 5different typesof momos inunder 10seconds?What does theacronym "LASER"stand for? (Answer:Light Amplificationby StimulatedEmission ofRadiation)Which planet inour solar system isfamously knownas the "MorningStar" or "EveningStar"? (Answer:Venus)Which metal ionproduces a brick-red color in aflame test duringsalt analysis?(Answer: Calcium)Name threeplanets whichhave rings?(Answer: Jupiter,Saturn, Uranus,Neptune)Is currently using aphone with adangerouslyshattered screen?(If their screenguard is broken, itcounts as true!)

Human Bingo by Electroverse - Call List

(Print) Use this randomly generated list as your call list when playing the game. There is no need to say the BINGO column name. Place some kind of mark (like an X, a checkmark, a dot, tally mark, etc) on each cell as you announce it, to keep track. You can also cut out each item, place them in a bag and pull words from the bag.


1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
  1. Which is the most abundant gas in the Earth's atmosphere? (Answer: Nitrogen)
  2. Can name the very first artificial satellite launched by India? (Answer: Aryabhata)
  3. What is the standard frequency and voltage for domestic alternating current (AC) power in India? (Answer: 50 Hz and 230V)
  4. College ke logo (emblem) mein kaunsa motto/quote likha hua hai? (Answer: 'योग: कर्मसु कौशलम्')
  5. Knows which planets in our solar system literally rain diamonds. (Answer: Neptune and Uranus. The extreme pressure condenses carbon into diamonds).
  6. Can successfully say the alphabet backwards from Z to A in under 15 seconds?
  7. Apne college ka foundation day ya establishment year kaunsa hai? (Answer: 1983)
  8. Which blood type is known as the "universal donor"? (Answer: O negative)
  9. Campus mein sabse best internet kis department me aata hai? (Answer: Civil)
  10. Walked into the wrong classroom, sat down, and realized it 10 minutes later?
  11. Has a photo in their phone gallery from their first-year orientation day?
  12. Binge-watched an entire 10-episode series in a single day?
  13. Can demonstrate that it is physically impossible to hum while holding your nose closed. (The player actually has to make them try and fail on the spot!)
  14. Can demonstrate Fleming's Right-Hand Rule or Left-Hand Rule on the spot. (Make them do the hand gesture!)
  15. Apne college ka campus kitne acre ka hai? (Answer: 80 acres)
  16. Which gas is responsible for the fizz and bubbles in soft drinks? (Answer: Carbon dioxide)
  17. Knows the only food in the world that never, ever spoils, even after thousands of years. (Answer: Honey. Edible honey has been found in ancient Egyptian tombs!)
  18. How many bones are there in the adult human body? (Answer: 206)
  19. First-year ki lab me breadboard par pehli baar me bina short-circuit kiye LED jalai thi? (A true engineering achievement!)
  20. Has accidentally sent a text to the wrong person that caused a disaster?
  21. Has more than 100 unread WhatsApp messages right now? (Make them open the app to prove it!)
  22. Can name 5 different types of momos in under 10 seconds?
  23. What does the acronym "LASER" stand for? (Answer: Light Amplification by Stimulated Emission of Radiation)
  24. Which planet in our solar system is famously known as the "Morning Star" or "Evening Star"? (Answer: Venus)
  25. Which metal ion produces a brick-red color in a flame test during salt analysis? (Answer: Calcium)
  26. Name three planets which have rings? (Answer: Jupiter, Saturn, Uranus, Neptune)
  27. Is currently using a phone with a dangerously shattered screen? (If their screen guard is broken, it counts as true!)