Campus meinsabse bestinternet kisdepartment meaata hai?(Answer: Civil)Has accidentallysent a text to thewrong personthat caused adisaster?Which is the mostabundant gas inthe Earth'satmosphere?(Answer:Nitrogen)Cansuccessfully saythe alphabetbackwards fromZ to A in under15 seconds?Which bloodtype is known asthe "universaldonor"?(Answer: Onegative)Apne collegeka campuskitne acre kahai? (Answer:80 acres)Has more than100 unreadWhatsAppmessages rightnow? (Make themopen the app toprove it!)Walked into thewrongclassroom, satdown, andrealized it 10minutes later?Can demonstrate thatit is physicallyimpossible to humwhile holding yournose closed. (Theplayer actually has tomake them try andfail on the spot!)Can demonstrateFleming's Right-Hand Rule or Left-Hand Rule on thespot. (Make themdo the handgesture!)Name threeplanets whichhave rings?(Answer: Jupiter,Saturn, Uranus,Neptune)College ke logo(emblem) meinkaunsamotto/quote likhahua hai? (Answer:'योग: कर्मसु कौशलम्')Apne college kafoundation day yaestablishmentyear kaunsa hai?(Answer: 1983)Knows which planetsin our solar systemliterally rain diamonds.(Answer: Neptune andUranus. The extremepressure condensescarbon into diamonds).What does theacronym "LASER"stand for? (Answer:Light Amplificationby StimulatedEmission ofRadiation)What is thestandard frequencyand voltage fordomestic alternatingcurrent (AC) powerin India? (Answer:50 Hz and 230V)Knows the only food inthe world that never,ever spoils, even afterthousands of years.(Answer: Honey. Ediblehoney has been foundin ancient Egyptiantombs!)Which metal ionproduces a brick-red color in aflame test duringsalt analysis?(Answer: Calcium)Binge-watchedan entire 10-episode seriesin a singleday?How manybones are therein the adulthuman body?(Answer: 206)First-year ki lab mebreadboard parpehli baar me binashort-circuit kiyeLED jalai thi? (Atrue engineeringachievement!)Has a photo intheir phonegallery fromtheir first-yearorientationday?Can name 5different typesof momos inunder 10seconds?Which planet inour solar system isfamously knownas the "MorningStar" or "EveningStar"? (Answer:Venus)Which gas isresponsible forthe fizz andbubbles in softdrinks? (Answer:Carbon dioxide)Can name thevery firstartificial satellitelaunched byIndia? (Answer:Aryabhata)Is currently using aphone with adangerouslyshattered screen?(If their screenguard is broken, itcounts as true!)Campus meinsabse bestinternet kisdepartment meaata hai?(Answer: Civil)Has accidentallysent a text to thewrong personthat caused adisaster?Which is the mostabundant gas inthe Earth'satmosphere?(Answer:Nitrogen)Cansuccessfully saythe alphabetbackwards fromZ to A in under15 seconds?Which bloodtype is known asthe "universaldonor"?(Answer: Onegative)Apne collegeka campuskitne acre kahai? (Answer:80 acres)Has more than100 unreadWhatsAppmessages rightnow? (Make themopen the app toprove it!)Walked into thewrongclassroom, satdown, andrealized it 10minutes later?Can demonstrate thatit is physicallyimpossible to humwhile holding yournose closed. (Theplayer actually has tomake them try andfail on the spot!)Can demonstrateFleming's Right-Hand Rule or Left-Hand Rule on thespot. (Make themdo the handgesture!)Name threeplanets whichhave rings?(Answer: Jupiter,Saturn, Uranus,Neptune)College ke logo(emblem) meinkaunsamotto/quote likhahua hai? (Answer:'योग: कर्मसु कौशलम्')Apne college kafoundation day yaestablishmentyear kaunsa hai?(Answer: 1983)Knows which planetsin our solar systemliterally rain diamonds.(Answer: Neptune andUranus. The extremepressure condensescarbon into diamonds).What does theacronym "LASER"stand for? (Answer:Light Amplificationby StimulatedEmission ofRadiation)What is thestandard frequencyand voltage fordomestic alternatingcurrent (AC) powerin India? (Answer:50 Hz and 230V)Knows the only food inthe world that never,ever spoils, even afterthousands of years.(Answer: Honey. Ediblehoney has been foundin ancient Egyptiantombs!)Which metal ionproduces a brick-red color in aflame test duringsalt analysis?(Answer: Calcium)Binge-watchedan entire 10-episode seriesin a singleday?How manybones are therein the adulthuman body?(Answer: 206)First-year ki lab mebreadboard parpehli baar me binashort-circuit kiyeLED jalai thi? (Atrue engineeringachievement!)Has a photo intheir phonegallery fromtheir first-yearorientationday?Can name 5different typesof momos inunder 10seconds?Which planet inour solar system isfamously knownas the "MorningStar" or "EveningStar"? (Answer:Venus)Which gas isresponsible forthe fizz andbubbles in softdrinks? (Answer:Carbon dioxide)Can name thevery firstartificial satellitelaunched byIndia? (Answer:Aryabhata)Is currently using aphone with adangerouslyshattered screen?(If their screenguard is broken, itcounts as true!)

Untitled Bingo - Call List

(Print) Use this randomly generated list as your call list when playing the game. There is no need to say the BINGO column name. Place some kind of mark (like an X, a checkmark, a dot, tally mark, etc) on each cell as you announce it, to keep track. You can also cut out each item, place them in a bag and pull words from the bag.


1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
  1. Campus mein sabse best internet kis department me aata hai? (Answer: Civil)
  2. Has accidentally sent a text to the wrong person that caused a disaster?
  3. Which is the most abundant gas in the Earth's atmosphere? (Answer: Nitrogen)
  4. Can successfully say the alphabet backwards from Z to A in under 15 seconds?
  5. Which blood type is known as the "universal donor"? (Answer: O negative)
  6. Apne college ka campus kitne acre ka hai? (Answer: 80 acres)
  7. Has more than 100 unread WhatsApp messages right now? (Make them open the app to prove it!)
  8. Walked into the wrong classroom, sat down, and realized it 10 minutes later?
  9. Can demonstrate that it is physically impossible to hum while holding your nose closed. (The player actually has to make them try and fail on the spot!)
  10. Can demonstrate Fleming's Right-Hand Rule or Left-Hand Rule on the spot. (Make them do the hand gesture!)
  11. Name three planets which have rings? (Answer: Jupiter, Saturn, Uranus, Neptune)
  12. College ke logo (emblem) mein kaunsa motto/quote likha hua hai? (Answer: 'योग: कर्मसु कौशलम्')
  13. Apne college ka foundation day ya establishment year kaunsa hai? (Answer: 1983)
  14. Knows which planets in our solar system literally rain diamonds. (Answer: Neptune and Uranus. The extreme pressure condenses carbon into diamonds).
  15. What does the acronym "LASER" stand for? (Answer: Light Amplification by Stimulated Emission of Radiation)
  16. What is the standard frequency and voltage for domestic alternating current (AC) power in India? (Answer: 50 Hz and 230V)
  17. Knows the only food in the world that never, ever spoils, even after thousands of years. (Answer: Honey. Edible honey has been found in ancient Egyptian tombs!)
  18. Which metal ion produces a brick-red color in a flame test during salt analysis? (Answer: Calcium)
  19. Binge-watched an entire 10-episode series in a single day?
  20. How many bones are there in the adult human body? (Answer: 206)
  21. First-year ki lab me breadboard par pehli baar me bina short-circuit kiye LED jalai thi? (A true engineering achievement!)
  22. Has a photo in their phone gallery from their first-year orientation day?
  23. Can name 5 different types of momos in under 10 seconds?
  24. Which planet in our solar system is famously known as the "Morning Star" or "Evening Star"? (Answer: Venus)
  25. Which gas is responsible for the fizz and bubbles in soft drinks? (Answer: Carbon dioxide)
  26. Can name the very first artificial satellite launched by India? (Answer: Aryabhata)
  27. Is currently using a phone with a dangerously shattered screen? (If their screen guard is broken, it counts as true!)