Apne college kafoundation day yaestablishmentyear kaunsa hai?(Answer: 1983)Can demonstrateFleming's Right-Hand Rule or Left-Hand Rule on thespot. (Make themdo the handgesture!)Has more than100 unreadWhatsAppmessages rightnow? (Make themopen the app toprove it!)What is thestandard frequencyand voltage fordomestic alternatingcurrent (AC) powerin India? (Answer:50 Hz and 230V)Which gas isresponsible forthe fizz andbubbles in softdrinks? (Answer:Carbon dioxide)Knows which planetsin our solar systemliterally rain diamonds.(Answer: Neptune andUranus. The extremepressure condensescarbon into diamonds).Has accidentallysent a text to thewrong personthat caused adisaster?Which is the mostabundant gas inthe Earth'satmosphere?(Answer:Nitrogen)Name threeplanets whichhave rings?(Answer: Jupiter,Saturn, Uranus,Neptune)Apne collegeka campuskitne acre kahai? (Answer:80 acres)Which planet inour solar system isfamously knownas the "MorningStar" or "EveningStar"? (Answer:Venus)Can demonstrate thatit is physicallyimpossible to humwhile holding yournose closed. (Theplayer actually has tomake them try andfail on the spot!)Which metal ionproduces a brick-red color in aflame test duringsalt analysis?(Answer: Calcium)How manybones are therein the adulthuman body?(Answer: 206)Which bloodtype is known asthe "universaldonor"?(Answer: Onegative)First-year ki lab mebreadboard parpehli baar me binashort-circuit kiyeLED jalai thi? (Atrue engineeringachievement!)Is currently using aphone with adangerouslyshattered screen?(If their screenguard is broken, itcounts as true!)Cansuccessfully saythe alphabetbackwards fromZ to A in under15 seconds?Knows the only food inthe world that never,ever spoils, even afterthousands of years.(Answer: Honey. Ediblehoney has been foundin ancient Egyptiantombs!)Walked into thewrongclassroom, satdown, andrealized it 10minutes later?What does theacronym "LASER"stand for? (Answer:Light Amplificationby StimulatedEmission ofRadiation)Can name thevery firstartificial satellitelaunched byIndia? (Answer:Aryabhata)College ke logo(emblem) meinkaunsamotto/quote likhahua hai? (Answer:'योग: कर्मसु कौशलम्')Campus meinsabse bestinternet kisdepartment meaata hai?(Answer: Civil)Can name 5different typesof momos inunder 10seconds?Binge-watchedan entire 10-episode seriesin a singleday?Has a photo intheir phonegallery fromtheir first-yearorientationday?Apne college kafoundation day yaestablishmentyear kaunsa hai?(Answer: 1983)Can demonstrateFleming's Right-Hand Rule or Left-Hand Rule on thespot. (Make themdo the handgesture!)Has more than100 unreadWhatsAppmessages rightnow? (Make themopen the app toprove it!)What is thestandard frequencyand voltage fordomestic alternatingcurrent (AC) powerin India? (Answer:50 Hz and 230V)Which gas isresponsible forthe fizz andbubbles in softdrinks? (Answer:Carbon dioxide)Knows which planetsin our solar systemliterally rain diamonds.(Answer: Neptune andUranus. The extremepressure condensescarbon into diamonds).Has accidentallysent a text to thewrong personthat caused adisaster?Which is the mostabundant gas inthe Earth'satmosphere?(Answer:Nitrogen)Name threeplanets whichhave rings?(Answer: Jupiter,Saturn, Uranus,Neptune)Apne collegeka campuskitne acre kahai? (Answer:80 acres)Which planet inour solar system isfamously knownas the "MorningStar" or "EveningStar"? (Answer:Venus)Can demonstrate thatit is physicallyimpossible to humwhile holding yournose closed. (Theplayer actually has tomake them try andfail on the spot!)Which metal ionproduces a brick-red color in aflame test duringsalt analysis?(Answer: Calcium)How manybones are therein the adulthuman body?(Answer: 206)Which bloodtype is known asthe "universaldonor"?(Answer: Onegative)First-year ki lab mebreadboard parpehli baar me binashort-circuit kiyeLED jalai thi? (Atrue engineeringachievement!)Is currently using aphone with adangerouslyshattered screen?(If their screenguard is broken, itcounts as true!)Cansuccessfully saythe alphabetbackwards fromZ to A in under15 seconds?Knows the only food inthe world that never,ever spoils, even afterthousands of years.(Answer: Honey. Ediblehoney has been foundin ancient Egyptiantombs!)Walked into thewrongclassroom, satdown, andrealized it 10minutes later?What does theacronym "LASER"stand for? (Answer:Light Amplificationby StimulatedEmission ofRadiation)Can name thevery firstartificial satellitelaunched byIndia? (Answer:Aryabhata)College ke logo(emblem) meinkaunsamotto/quote likhahua hai? (Answer:'योग: कर्मसु कौशलम्')Campus meinsabse bestinternet kisdepartment meaata hai?(Answer: Civil)Can name 5different typesof momos inunder 10seconds?Binge-watchedan entire 10-episode seriesin a singleday?Has a photo intheir phonegallery fromtheir first-yearorientationday?

Human Bingo - Call List

(Print) Use this randomly generated list as your call list when playing the game. There is no need to say the BINGO column name. Place some kind of mark (like an X, a checkmark, a dot, tally mark, etc) on each cell as you announce it, to keep track. You can also cut out each item, place them in a bag and pull words from the bag.


1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
  1. Apne college ka foundation day ya establishment year kaunsa hai? (Answer: 1983)
  2. Can demonstrate Fleming's Right-Hand Rule or Left-Hand Rule on the spot. (Make them do the hand gesture!)
  3. Has more than 100 unread WhatsApp messages right now? (Make them open the app to prove it!)
  4. What is the standard frequency and voltage for domestic alternating current (AC) power in India? (Answer: 50 Hz and 230V)
  5. Which gas is responsible for the fizz and bubbles in soft drinks? (Answer: Carbon dioxide)
  6. Knows which planets in our solar system literally rain diamonds. (Answer: Neptune and Uranus. The extreme pressure condenses carbon into diamonds).
  7. Has accidentally sent a text to the wrong person that caused a disaster?
  8. Which is the most abundant gas in the Earth's atmosphere? (Answer: Nitrogen)
  9. Name three planets which have rings? (Answer: Jupiter, Saturn, Uranus, Neptune)
  10. Apne college ka campus kitne acre ka hai? (Answer: 80 acres)
  11. Which planet in our solar system is famously known as the "Morning Star" or "Evening Star"? (Answer: Venus)
  12. Can demonstrate that it is physically impossible to hum while holding your nose closed. (The player actually has to make them try and fail on the spot!)
  13. Which metal ion produces a brick-red color in a flame test during salt analysis? (Answer: Calcium)
  14. How many bones are there in the adult human body? (Answer: 206)
  15. Which blood type is known as the "universal donor"? (Answer: O negative)
  16. First-year ki lab me breadboard par pehli baar me bina short-circuit kiye LED jalai thi? (A true engineering achievement!)
  17. Is currently using a phone with a dangerously shattered screen? (If their screen guard is broken, it counts as true!)
  18. Can successfully say the alphabet backwards from Z to A in under 15 seconds?
  19. Knows the only food in the world that never, ever spoils, even after thousands of years. (Answer: Honey. Edible honey has been found in ancient Egyptian tombs!)
  20. Walked into the wrong classroom, sat down, and realized it 10 minutes later?
  21. What does the acronym "LASER" stand for? (Answer: Light Amplification by Stimulated Emission of Radiation)
  22. Can name the very first artificial satellite launched by India? (Answer: Aryabhata)
  23. College ke logo (emblem) mein kaunsa motto/quote likha hua hai? (Answer: 'योग: कर्मसु कौशलम्')
  24. Campus mein sabse best internet kis department me aata hai? (Answer: Civil)
  25. Can name 5 different types of momos in under 10 seconds?
  26. Binge-watched an entire 10-episode series in a single day?
  27. Has a photo in their phone gallery from their first-year orientation day?