Leerlingrapportage-uitspraken

Leerlingrapportage-uitspraken Bingo Card
Preview

This bingo card has a free space and 24 words: Hij moet eerst maar eens wat doen!, Het is geen T leerling, Het is een zwakke groep, Ze luistert gewoon niet, Het is mijn lokaal, Hij moet een schop onder z'n kont hebben, Ze kan het niet, Jongens houden niet van talen, Bij mij doen ze dat niet, Als hij eerst gaat werken wil ik daarna..., Ze is lui, Je kan hem niet veranderen, Ik heb daar nooit last van, Haar broer kon het ook niet, Ze moeten gewoon gaan leren, Ze zal nooit verder komen dan K, Die groep is gewoon te groot, Het programma moet wel af, Ik heb ze alleen het zevende uur, dus..., Als hij het thuis niet doet dan wordt het hem niet, Het is geen havo leerling, Ze moeten strak aangepakt worden, Hij zou naar BeZo moeten gaan and Het lokaal is te klein om ze uit elkaar te zetten.

More like this:

Leerlingbespreking november '20 | Leerlingbespreking november '20 | Mike's Warzone | G2 - App 4 tm 6 - Unite 4 (N-F) | Rapportvergadering bingo!

Play Online

Share this URL with your players:

For more control of your online game, create a clone of this card first.

Learn how to conduct a bingo game.

Call List

Probabilities

With players vying for a you'll have to call about __ items before someone wins. There's a __% chance that a lucky player would win after calling __ items.

Tip: If you want your game to last longer (on average), add more unique words/images to it.